ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να τη «βομβαρδίσει» ξανά!

Να τη «βομβαρδίσει» ξανά!

Ο Ολυμπιακός έδωσε μία σκληρή, όπως αναμενόταν, «μάχη» απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, νικώντας την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Για να νικήσει όμως ο Θρύλος χρειάστηκε να παίξει... σκυλίσια άμυνα, να πάρει αρκετά ριμπάουντ, να παίξει ώριμα και με καθαρό μυαλό στην επίθεση, αλλά και να βάλει τα σουτ που πήρε. Ειδικότερα, στο τρίτο δεκάλεπτο του Game 1, η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «εκτέλεσε» τη Φενέρ με διαδοχικά σουτ πίσω από τα 6.75, χτίζοντας έτσι μία διαφορά που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και απόψε. Βέβαια, αυτό δεν θα είναι ότι πιο εύκολο. Ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του μία επικίνδυνη ομάδα η οποία θα είναι πιο διαβασμένη και πολύ πιο προσεκτική στο αποψινό παιχνίδι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όμως, ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί, παρά να σεβαστεί ξανά την αντίπαλό του. Η ομάδα του Πειραιά είναι σε καλό μομέντουμ και σε mood πλέι-οφ. Η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη και απόψε πρέπει να κοιτάξει να... πληγώσει και πάλι τη Φενέρ από το τρίποντο. 

Ο «βομβαρδισμός» του καλαθιού της Φενέρ και η ομαδικότητα των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς πρέπει να αποτελέσει οδηγό και εφόσον ο Κάνααν είναι και πάλι σε... τρελά κέφια, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα δυσκολευτεί αρκετά ώστε να κάνει το 2-0. Απλώς θα χρειαστεί να παίξει ξανά εξαιρετικό και ολοκληρωτικό μπάσκετ, στο κατάμεστο και «καυτό» ΣΕΦ, το οποίο θα «κοχλάζει» και απόψε...

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τούμπανος

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ