Δεν πάει Ρίο ο Χάκετ
Ούτε ο Ντάνιελ Χάκετ θα δώσει το "παρών" τελικά στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας. Η ομάδα του γκαρντ του Ολυμπιακού, η Ιταλία που διοργάνωσε το Προολυμπιακό στο Τορίνο δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε στον τελικό από την Κροατία, 84-78 στην παράταση (κ.α. 70-70).
Ο "ερυθρόλευκος" γκαρντ ήταν συγκλονιστικός σε ένα ακόμα ματς. Είχε 10 πόντους με 3/4 βολές, 2/3 δίποντα και 1/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ (5-1), 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30:51. Αλλά δεν είχε βοήθειες στα καίρια σημεία του ματς, καθώς αρκετοί συμπαίκτες του αποχώρησαν με 5 φάουλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Έτσι ο Χάκετ δεν πάει στο Ρίο, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Θρύλου, ενόψει της νέας σεζόν.










