ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το τελειώνεις απόψε!

Το τελειώνεις απόψε!

Ο Ολυμπιακός είσαι. Έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις την πρόκριση ΑΠΟΨΕ και πρέπει να το κάνεις. Για τον λαό σου, ο οποίος θέλει περισσότερο να σε δει άμεσα Κάουνας, παρά να σε δει τώρα ξανά στο ΣΕΦ. Είναι σαφές αυτό και οπαδός του Θρύλουδεν θέλει περισσότερο άλλον ένα αγώνα στο ΣΕΦ, την προσεχή εβδομάδα, από το να προκριθεί ο Ολυμπιακός απόψε κιόλας, στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Δεδομένα.

Η δήλωση του Κώστα Σλούκα το λέει… καθαρά. Το είπε καθαρά ο ηγέτης του Ολυμπιακού στο παρκέ και έβγαλε όλη του τη θέληση, για να κλείσει από απόψε θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση, στο ματς της Τετάρτης, το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε και έκανε το 2-1, ο Σλούκας είπε: «Η σειρά πρέπει να τελειώσει μεθαύριο! Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, γιατί κάναμε πολλά λάθη. Είναι ευκαιρία για μας να παίξουμε έναν αγώνα για το Final Four».

Αν δεν είναι αυτό σαφές, δεν ξέρουμε τι είναι. Μία ημέρα πριν από το μεγάλο αποψινό ματς, το οποίο μπορεί να φέρει τον Ολυμπιακό στο Κάουνας και να του δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο, για να σταθεί απέναντι στην Μακάμπι ή στην Μονακό και να δείξει τι σημαίνει ΘΡΥΛΟΣ, ο Κώστας Σλούκας έθεσε σαφώς τον στόχο: Πρόκριση από απόψε…

Όχι ότι έχουν και πρόβλημα με τα έξοδα, αλλά να γλιτώσει και η Φενέρ το ταξίδι στον Πειραιά… Και να αρχίσει ο Ολυμπιακός να σχεδιάζει άμεσα το δικό του, στο Κάουνας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ