ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο χέρι του η πρόκριση στο Final-4

Στο χέρι του η πρόκριση στο Final-4

Την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας θα διεκδικήσει σε πέμπτο ματς ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κάνει το 3-1 στην Πόλη, μιας και έχασε από τη Φενέρμπαχτσε για να γίνει το 2-2 στη σειρά των πλέι-οφ. Έτσι, όλα θα κριθούν στο Game 5 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (9/5, 21:30).. Και εκεί, στο... ηφαίστειο που λέγεται ΣΕΦ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μαζί με τον «ερυθρόλευκο» κόσμο, οφείλει να πάρει τη νίκη και να πάει στο Κάουνας.

Ο Θρύλος καλείται να παίξει με πάθος, ψυχή, συγκέντρωση, ποιότητα και πάνω απ’ όλα με... τρέλα. Με μπασκετική... τρέλα. Με τον τρόπο που παίζει από την αρχή της σεζόν. Δεν τερμάτισε τυχαία στην πρώτη θέση στον μαραθώνιο των 34 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όπως και να ‘χει, η ομάδα δεν πρέπει να αγχωθεί, ούτε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της.

Ο Ολυμπιακός κρατάει τη τύχη στα χέρια του και έχει άλλη μία ευκαιρία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξει πολύ απέναντι στη Φενέρ η οποία είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στο πλάνο του και να δείξει ξανά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Εφόσον είναι ο εαυτός του, τότε θα πάει και στο Κάουνας...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ