ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

KAE Ολυμπιακός: Σημαντική ανακοίνωση για τoν «τελικό» με τη Φενέρ!

KAE Ολυμπιακός: Σημαντική ανακοίνωση για τoν «τελικό» με τη Φενέρ!

Το ΣΕΦ ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα καλά του και να υποδεχθεί τον λαό του Θρύλου, για το Game 5 των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε! Με αφορμή τον «τελικό» της Τρίτης (9/5, 21:30), η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σημαντική ανακοίνωση με οδηγιές προς τον «ερυθρόλευκο» κόσμο που θα δώσει το «παρών» στο Φαληρικό κλειστό. 

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο (09/05, 21:30) τη μάχη για την -back to back- πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, έχοντας στο πλευρό του τον καλύτερό του παίκτη, τον κόσμο του! Για αυτό σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ σε… φόρμα!

Καλούμε όλους όσοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στις εξέδρες του ΣΕΦ, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πάνω από όλα να ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΟΥΝ την ομάδα μας!

Στηρίξετε τους παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας και ΜΗΝ κάνετε χρήση Laser και καπνογόνων. Η ομάδα μας είναι υπότροπη και κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Στο γήπεδο θα βρίσκονται εντεταλμένοι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκας και θα καταγράφουν κάθε συμβάν.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Λόγω της τεράστιας προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των τριπλών προ-ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης καθώς είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο σας στο γήπεδο. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 19:30).

Αν δεν διαθέτετε εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας μην προσέλθετε καν στο γήπεδο ή στον περιβάλλοντα χώρο αυτού.

Για την προστασία σας και την είσοδο σας στο γήπεδο, σας παρακαλούμε να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εκδοτήρια, τηλ.κέντρο ΚΑΕ-Ticketmaster-site ΚΑΕ-Ticketmaster). Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων. Στην τελευταία περίπτωση η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί σε περίπτωση που το εισιτήριο σας δεν είναι έγκυρο.

Δείξτε υπομονή και ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με επιπλέον προσωπικό, θα προσπαθήσει να κάνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή τη διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών.

Μην φέρετε πάνω σας αντικείμενα που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς θα κατασχεθούν κατά την είσοδο σας στο γήπεδο.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον. Οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί.

Επιβάλλεται να κάτσετε στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Οι σκάλες και οι έξοδοι εκτάκτου ανάγκης θα πρέπει να είναι «ανοικτές» για λόγους ασφαλείας. Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες των υπευθύνων ασφαλείας του αγώνα». 

Ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο (09/05, 21:30) τη μάχη για την -back to back- πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, έχοντας στο πλευρό του τον καλύτερό του παίκτη, τον κόσμο του! Για αυτό σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ σε… φόρμα!

Καλούμε όλους όσοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στις εξέδρες του ΣΕΦ, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πάνω από όλα να ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΟΥΝ την ομάδα μας!

Στηρίξετε τους παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας και ΜΗΝ κάνετε χρήση Laser και καπνογόνων. Η ομάδα μας είναι υπότροπη και κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Στο γήπεδο θα βρίσκονται εντεταλμένοι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκας και θα καταγράφουν κάθε συμβάν.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Λόγω της τεράστιας προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των τριπλών προ-ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης καθώς είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο σας στο γήπεδο. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 19:30).
  • Αν δεν διαθέτετε εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας μην προσέλθετε καν στο γήπεδο ή στον περιβάλλοντα χώρο αυτού.
  • Για την προστασία σας και την είσοδο σας στο γήπεδο, σας παρακαλούμε να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εκδοτήρια, τηλ.κέντρο ΚΑΕ-Ticketmaster-site ΚΑΕ-Ticketmaster). Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων. Στην τελευταία περίπτωση η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί σε περίπτωση που το εισιτήριο σας δεν είναι έγκυρο.
  • Δείξτε υπομονή και ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με επιπλέον προσωπικό, θα προσπαθήσει να κάνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή τη διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών.
  • Μην φέρετε πάνω σας αντικείμενα που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς θα κατασχεθούν κατά την είσοδο σας στο γήπεδο.
  • Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.
  • Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον. Οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί.
  • Επιβάλλεται να κάτσετε στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Οι σκάλες και οι έξοδοι εκτάκτου ανάγκης θα πρέπει να είναι «ανοικτές» για λόγους ασφαλείας. Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες των υπευθύνων ασφαλείας του αγώνα.
FMS
OlympiacosBC World Mastercard 2023
Euroleague app

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ