ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρέλανε μας ξανά, Θρύλε!

Τρέλανε μας ξανά, Θρύλε!

Φτάσαμε μέχρι εδώ και είμαστε υπερήφανοι για όλα όσα έχουμε ήδη καταφέρει! Όμως, φέτος στο Κάουνας πάμε για ένα ακόμα βήμα πιο ψηλά. Να φτάσουμε στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία! Ο Θρύλος είναι μπροστά στο… πεπρωμένο του και έτοιμος να κάνει άλλη μια μεγάλη νίκη, η οποία θα τον φέρει ένα βήμα από την κούπα της Ευρωλίγκας! Ο Θρύλος μπαίνει στη μάχη του Final 4! Τζάμπολ με τη Μονακό στις 18:00 και πάμε μέχρι το τέλος!

Απέναντι στους Μονεγάσκους, ο Θρύλος είναι έτοιμος να δώσει ψυχή, σώμα, να ματώσει τη φανέλα και να παίξει το μπάσκετ της ζωής του… Να δείξει ότι δίκαια τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια και το μπάσκετ που έπαιξε να αποθεωθεί από όλους. Να ζήσει αυτά τα οποία οι άλλοι απλώς… ονειρεύονται. Και τα οποία έχουν ξεχάσει πως είναι.

Ο Ολυμπιακός είναι συνεπής με τα μεγάλα ραντεβού του. Πιστός στα ιδεώδη του. Πιστός στο πλάνο του. Πιστός στην ηθική του, η οποία τον οδήγησε και τον οδηγεί στην ελίτ του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σάρωσε τα βραβεία, έβγαλε παίκτη στην καλύτερη πεντάδα, έβγαλε τον κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας back to back! Ώρα να βγάλει ξανά μπασκετάρα στο παρκέ της «Zalgirio Arena» και να πάει στον τελικό…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ