ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παράνοια! Πάνω από 7.000 οπαδοί του Θρύλου στον τελικό!

Παράνοια! Πάνω από 7.000 οπαδοί του Θρύλου στον τελικό!

Τι «παράσταση» έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού! Για άλλη μία φορά, όλη η Ευρώπη «υποκλίθηκε» στο μεγαλείο των «ερυθρόλευκων» οπαδών. Περισσότεροι από 6.000 Ολυμπιακοί  «κοκκίνισαν» τη «Zalgirio Arena» και δημιούργησαν «μαγική» ατμόσφαιρα, οδηγώντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον τελικό του Final-4 της Euroleague.

Ο Θρύλος «πάτησε» τη Μονακό, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στο Κάουνας, με μεγάλο «όπλο» τον «πύρινό» του κόσμο.

Μάλιστα, στη «μάχη» του τελικού της Ευρώπης, την Κυριακή (21/5), οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους ακόμη περισσότερο λαό. Το «παρών» στην εντυπωσιακή «Zalgirio Arena» θα δώσουν 1.000 οπαδοί του Ολυμπιακού ακόμα! Σίγουρα, τουλάχιστον 7.000 οπαδοί του Θρύλου θα βρίσκονται στον μεγάλο τελικό!

Ωστόσο, λόγω της «τρέλας» και της ευρηματικότητας του κόσμου του Θρύλου, ο αριθμός αυτός αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος! Τι κι αν πρόκειται για ένα δύσκολο ταξίδι, ο λαός των «ερυθρόλευκων» έχει αποδείξει την τρέλα και την ευρηματικότητα του για να προσεγγίσει το μακρινό Κάουνας με κάθε τρόπο! Αυτό αναμένεται να συμβεί και το βράδυ της Κυριακής με τον κόσμο του Θρύλου να κερδίζει σε ένα ακόμα Final 4 τη «μάχη» της κερκίδας και η δυναμική του παρουσία να αποτελεί σημείο αναφοράς και αντικείμενο θαυμασμού σε όλη την Ευρώπη!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ