ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, αυτή την εποχή το ζητούμενο είναι η νίκη»

Μπαρτζώκας: «Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, αυτή την εποχή το ζητούμενο είναι η νίκη»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά από την δύσκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής (4/6).’

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά:

Το παιχνίδι ήταν νευρικό από την πλευρά μας, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε τη διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πάρα πολλά λάθη, είχαμε 7-8 χαμένα λέι-απ, είχαμε ανοιχτά σουτ και πασάραμε. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να χτυπήσει στο τρανζίσιον. Οδηγούσαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, απλώς έπρεπε να μανατζάρουμε καλύτερα την κατάσταση. Γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για τη νευρικότητα του μεγάλου φαβορί. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πιστεύουμε ότι θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι.

Κάναμε καλές προπονήσεις τελευταία. Κάναμε πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε αυτοπεποίθηση. Όταν δεν σκοράρεις από κάτω, τόσες πολλές φορές, μοιραία πέφτει η αυτοπεποίθησή σου. Κάναμε μία διαχείριση συγκεκριμένη, το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι αυτό. Αυτή τη στιγμή μετράει το πρωτάθλημα και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ