ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι σίγουροι και τα συμβόλαια που λήγουν...

Οι σίγουροι και τα συμβόλαια που λήγουν...

Στον απόηχο του πρώτου τελικού, ο Ολυμπιακός αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά φέτος, πως λειτουργεί με άψογο πλάνο και ολόσωστο σχεδιασμό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σπαταλούν ούτε μέρα παραπάνω στο να αναλωθούν στη νίκη αλλά, αντιθέτως, κοιτάνε μπροστά και σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα…

Συγκεκριμένα, οι Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Σακίλ ΜακΚίσικ, Μουσταφά Φαλ είναι η τετράδα που δεσμεύεται με συμβόλαιο και τη νέα σεζόν. Ο Κώστας Παπανικολάου θα ανανεώσει, οι Λαρεντζάκης, Κάνααν και Πίτερς έχουν οψιόν της ομάδας για τη νέα σεζόν ενώ τα συμβόλαια των Μπολομπόι και Μπλακ λήγουν.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει πρώτον στον Σάσα Βεζένκοβ. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θέλει να τον κρατήσει, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αλλά όχι χαμένη από χέρι. Σε περίπτωση, που ο MVP αποχωρήσει, θα αποκτηθεί καθαρό τεσσάρι στη θέση του και μάλιστα παίκτης αντίστοιχης αξίας, τύπου Κλάιμπέρν.

Η δεύτερη αναφορά αξίζει στον Κώστα Σλούκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου σταδίου της σεζόν πως εκείνον υπολογίζει για ηγέτη. Σε εκείνον πήγε, σε εκείνον πηγαίνει και σε εκείνον θα συνεχίσει να πηγαίνει η μπάλα τις στιγμές που θα «καίει».Το χάσμα που υπήρχε πριν καιρό μοιάζει να έχει γεφυρωθεί ενώ η πρόταση των Προέδρων καλύπτει τα θέλω του από οικονομικής πλευράς. Σίγουρα, μετά το τέλος των τελικών θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ