ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μη «χαλάσει» το μυαλό του και να τον «πατήσει»!

Μη «χαλάσει» το μυαλό του και να τον «πατήσει»!

Ομάδα και κόσμος οφείλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο. Είναι ξεκάθαρο ότι το σύστημα (θα) κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, να τον σταματήσει. Ξεγυμνώθηκε και την Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ, με διαιτησία από άλλες εποχές. Όλο το σύστημα. Όλο το σύστημα δούλεψε εις βάρος του Ολυμπιακού. Και τι κατάφεραν; Απλώς να… πεισμώσουν τον Θρύλο. Τίποτα παραπάνω.

Το θέμα τώρα είναι ένα: Μη «χαλάσει» το μυαλό του. Να μην επιτρέψει στο σύστημα να «νικήσει», με το να «χαλάσει» το μυαλό του και να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Το απέδειξε φέτος καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, στα παρκέ της Ευρώπης. Την Κυριακή οφείλει να παραμείνει προσηλωμένος και να κάνει το 2-1, μην επιτρέποντας στην κλοπή της Πέμπτης να τον επηρεάσει.

Το ίδιο και ο κόσμος, στην εξέδρα. Να μην «τσιμπήσει» από καμία πρόκληση. Κανενός είδους. Η ομάδα του Θρύλου είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ και τον έχει τον τίτλο. Τον έχει, αρκεί να διατηρήσει την ηρεμία και την προσήλωση που απαιτείται. Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί, με τη φωνή, με το τραγούδι, με το πάθος και τη θέλησή του! Και να είναι προσεκτικός! Να είναι ο παίκτης παραπάνω για την αρμάδα του Μπαρτζώκα και να βοηθήσει να έρθει το 2-1 και να πάει μετά στο ΟΑΚΑ να σηκώσει το πρωτάθλημα!

Πάμε Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ