ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον τρίτο τελικό με τον ΠΑΟ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον τρίτο τελικό με τον ΠΑΟ

Οδηγίες προς τους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα δώσουν το «παρών» στο ΣΕΦ, δίνει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, ενόψει του τρίτου τελικού της Basket League με τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί από τον κόσμο του Θρύλου να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, να προστατέψει την ομάδα και να την στηρίξει αποκλεσιτικά με τη φωνή της. 

Αναλυτικά οι οδηγίες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«ΜΑΖΙ έχουμε διαγράψει φέτος συγκλονιστική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και ΜΑΖΙ θα παλέψουμε για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου!

Η ομάδα μας θα υποδεχθεί απόψε (21.15) τον Παναθηναϊκό έχοντας δεδομένα (SOLD OUT) στο πλευρό της τον καλύτερό της παίκτη, τους φιλάθλους της! Για αυτό σας θέλουμε σε... φόρμα!

Όσοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο ΣΕΦ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πάνω από όλα να ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΟΥΝ την ομάδα μας!

Στηρίξτε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας, ΜΗΝ κάνετε χρήση Laser και καπνογόνων και ΜΗΝ απαντήσετε σε κανενός είδους πρόκληση.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ...

  • Λόγω της τεράστιας προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των τριπλών προ-ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης καθώς είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο σας στο γήπεδο. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 19:15).
  • Αν δεν διαθέτετε εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας μην προσέλθετε καν στο γήπεδο ή στον περιβάλλοντα χώρο αυτού.
  • Για την προστασία σας και την είσοδο σας στο γήπεδο, σας παρακαλούμε να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εκδοτήρια, τηλ.κέντρο ΚΑΕ-Ticketmaster-site ΚΑΕ-Ticketmaster). Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων. Στην τελευταία περίπτωση η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί σε περίπτωση που το εισιτήριο σας δεν είναι έγκυρο.
  • Δείξτε υπομονή και ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με επιπλέον προσωπικό, θα προσπαθήσει να κάνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή τη διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών.
  • Μην φέρετε πάνω σας αντικείμενα που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς θα κατασχεθούν κατά την είσοδο σας στο γήπεδο.
  • Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.
  • Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον. Οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί.
  • Επιβάλλεται να κάτσετε στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Οι σκάλες και οι έξοδοι εκτάκτου ανάγκης θα πρέπει να είναι «ανοικτές» για λόγους ασφαλείας. Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες των υπευθύνων ασφαλείας του αγώνα». 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ