ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απόλυτα πετυχημένος ο Παναθηναϊκός!

Απόλυτα πετυχημένος ο Παναθηναϊκός!

Γέλασε όλη η Ευρωλίγκα με τον φετινό Παναθηναϊκό. Όπου πήγαινε, έπεφτε γλέντι, αλλά δεν έδειχνε να τους πειράζει. Ο στόχος εκεί ήταν ένας, να μην καταφέρει ο Ολυμπιακός να την κατακτήσει. Και οι αθεόφοβοι, είχαν το θράσος να πανηγυρίζουν το καλάθι του Γιουλ, δεν κρύφτηκαν, πολύ απλά γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα.

Πας στο άλλο μετά, εντός των συνόρων. Έχοντας ζήσει γλέντι σε Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ελλάδας, τι έμενε; Ένας διπλός στόχος. Οφείλουμε να τους παραδεχθούμε, τα κατάφεραν περίφημα σε αυτούς. Ο πρώτος, ήταν να σταματήσουν το σερί του Ολυμπιακού. Με κορυφαίους τους Παπαπέτρου και Τηγάνη, κατάφεραν να σταματήσουμε στο 14-0. Τι κι αν ήδη έγραψε ένα νέο 2-0 και συνολικά 16-1 αυτό το σερί, δεν τους αγγίζει. Έπρεπε πάση θυσία να σταματήσει. Κι εκεί, ξεσάλωσαν, Πίστεψαν πως μπορούν να πάνε τη σειρά με τον Ολυμπιακό και σε πέμπτο ματς! Μετά; Ο άλλος στόχος ήταν να μην σπάσουν τα ρεκόρ των 42 και 35 πόντων, σε ήττες από τον Ολυμπιακό. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Τα… διαλύουμε αν ξεφύγει. Έτσι κι έγινε. Επεισόδια, έκοψαν μέχρι και καλώδια για να μην μπορεί να δουλέψει η γραμματεία, πήραν μηχανήματα, ένα κανονικό πλιάτσικο για να γλιτώσουν. Άψογοι, συγχαρητήρια, τα κατάφεραν.

Κάπως έτσι, διαπιστώνουμε πως ο φετινός Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα πετυχημένος. Οφείλουμε έτσι να υποκλιθούμε στο… μεγαλείο του, πάντα τέτοια παιδιά, μην χανόμαστε έτσι;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ