ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Διαμάντι» από τη Νιγηρία «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός! (photo)

«Διαμάντι» από τη Νιγηρία «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός! (photo)

O Ολυμπιακός, όπως σε όλα τα αθλήματα, έτσι και στο μπάσκετ, κοιτάζει μπροστά, επενδύοντας στο μέλλον και σε νέα ταλέντα. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, δοκιμάζεται από τον Θρύλο στο ΣΕΦ ένα σούπερ ταλέντο, ο Λαρεγουάτζου Μπολουγουατίφε!

Ο Νιγηριανός φόργουορντ, που ζει στο Βελιγράδι και «τσεκάρεται» από τους «ερυθρόλευκους» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δεν είναι ούτε... 15 χρονών ακόμα, όμως έχει ύψος 2,07μ. και στόχο, να γίνει draft στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Χωρίς αμφιβολία, ο νεαρός φόργουορντ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στο αφρικανικό μπάσκετ, διαθέτοντας εξαιρετικά στοιχεία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Ο Μπολουγουατίφε λατρεύει τα σουτ μεσαίας απόστασης, τα κοψίματα και τα κλεψίματα, του αρέσει να στήνει σκριν και να μαζεύει ριμπάουντ, ενώ διακρίνεται και για την ομαδικότητά του.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έχουν εξαιρετική άποψη για τον 14χρονο άσο, τον παρακολουθούν στενά στις προπονήσεις του στο ΣΕΦ και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τον αποκτήσουν, χωρίς όμως να «παίζουν» μόνοι.

Δείτε το δημοσίευμα:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ