ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

7.000 «ερυθρόλευκα» διαρκείας! (video)

7.000 «ερυθρόλευκα» διαρκείας! (video)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του μπασκετικού Ολυμπιακού. Τη σεζόν 2023-24, σε κάθε ματς, το «Κάστρο» του Θρύλου θα «βράζει». Και αυτό, διότι εξαντλήθηκαν όλες οι κάρτες διαρκείας των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, 7.000 ΓΑΥΡΟΙ έκλεισαν μόνιμη θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη νέα σεζόν. Εντυπωσιακός αριθμός και... sold out, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να συνεχίζει την απίστευτη στήριξή του στη μεγάλη του μπασκετική αγάπη!

Ο αριθμός των καρτών διαρκείας του Θρύλου ξεπέρασε αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Πέρυσι, σε όλη τη χρονιά, ο αριθμός των διαρκείας των Πειραιωτών ήταν 5.739, ενώ φέτος, στα μέσα του καλοκαιριού, έφτασε τα 7.000.

Οι ΓΑΥΡΟΙ, έπειτα από μία απίστευτη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν ακόμα μεγαλύτερα όνειρα, για αυτό και βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της ομαδάρας του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν ένα καταπληκτικό σύνολο, με υγεία, παίζουν εντυπωσιακό μπάσκετ και έχουν τον θαυμασμό όλης της Ευρώπης, αλλά και ψηλά τον πήχη για άλλη μία σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «SOLD OUT! Και φέτος τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν οι Κάρτες Διαρκείας για τη σεζόν 2023-24! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

Δείτε την ανακοίνωση:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ