ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Θρύλος «ένα» με τον κόσμο του!

Ο Θρύλος «ένα» με τον κόσμο του!

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτέλεσε, με διαφορά, την κορυφαία και πληρέστερη ομάδα της Euroleague την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δε χρίζει αμφισβήτησης από κανέναν. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχασαν στο... σουτ το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο σύσσωμη η μπασκετική Ευρώπη αναγνώρισε και εξύμνησε το σύνολο που δημιούργησε ο Μπαρτζώκας, το οποίο, εκτός των άλλων, «σάρωσε» τα πάντα στην Ελλάδα.

Πάμε, όμως, στην «επόμενη μέρα». Εκεί, όπου ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» και είναι σε πλήρη εξέλιξη. Βλέποντας κανείς το πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Θρύλου, μέχρι στιγμής, αντιλαμβάνεται ότι οι κινήσεις που έχουν γίνει, «δείχνουν» ακριβώς το πώς λειτουργεί και σκέφτεται ο «σκακιστής». Και εξηγούμε...

Στην ομάδα έμεινε σε μεγάλο βαθμό ο βασικός «κορμός» των επιτυχιών, που την οδήγησε σε κούπες και μεγάλες υπερβάσεις στην Ευρώπη. Κάτι πολύ σημαντικό. Παίκτες που έχουν «δέσει» τρομερά μεταξύ τους, διαθέτοντας αστείρευτο ταλέντο και εμπειρία, έχοντας δημιουργήσει μια μεγάλη, ενιαία και αδιαίρετη οικογένεια, θα είναι και του χρόνου η κινητήριος δύναμη για τις νέες επιτυχίες που θα ακολουθήσουν!

Την ίδια στιγμή, αποκτήθηκαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Λουκ Σίκμα και Γιώργος Τανούλης. Γίνεται απευθείας αντιληπτό, ότι μιλάμε για σπουδαίες κινήσεις ουσίας. Κινήσεις που δυναμώνουν σε τεράστιο βαθμό τους Πειραιώτες, τόσο στη θέση των ψηλών, όσο και στην περιφέρεια. Μοναδική εκκρεμότητα, πλέον, η απόκτηση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη θέση «2».

Ο Μπαρτζώκας αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, πόσο καλός είναι στο να κάνει... αθόρυβα την καλύτερη δυνατή δουλειά. Ο Έλληνας κόουτς συνεχίζει να επιβεβαιώνει ότι δεν τον απασχολεί να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και εντυπώσεων, αλλά να «χτίζει» μέσω των επιλογών του. Και σε αυτό, είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη!

Όπως και να ‘χει, η εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα και στα «θέλω» του, είναι τεράστια! Είναι καθολική! Τόσο στις τάξεις της ομάδας, όσο και στους ΓΑΥΡΟΥΣ που τον αποθεώνουν μαζικά, σε κάθε περίσταση! Μια εμπιστοσύνη που αποτυπώνεται ενδεικτικά και στα 7.000 εισιτήρια διαρκείας που «εξαφάνισαν» οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! Μιλάμε για «τρέλα», αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε 21/7 και πέρυσι, πουλήθηκαν 5.739.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα και για ένα πράγμα θα πρέπει να είμαστε σίγουροι! Ότι τα καλύτερα έρχονται...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ