ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπανούλης: «Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό, ευχαριστώ τους προέδρους»

Σπανούλης: «Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό, ευχαριστώ τους προέδρους»

Για την εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν του μίλησε ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στους προέδρους της ομάδας του Πειραιά, στον κόσμο του Θρύλου, αλλά και σε όσα έζησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού μας. 

Αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: "Σημαίνει πάρα πολλά. Είμαι ευλογημένος. Πιστεύω ότι ήρθα σε μία ομάδα για να κερδίσουμε μαζί, να κάνουμε ξανά μεγάλη την ομάδα και να κερδίσουμε τίτλους. Μέσα από τόσες δυσκολίες που περάσαμε τα καταφέραμε.

Έκανα φίλους ζωής, έχτισα μια σχέση με τον κόσμο που πραγματικά δεν ξέρω εάν την έχουν νιώσει άλλοι αθλητές σε αυτό το μέγεθος. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω αυτή τη σχέση με τον κόσμο.

Έχτισε μια εκπληκτική σχέση με τους προέδρους. Ποτέ στη ζωή μου δεν πούλησα οπαδηλίκι, προσπάθησα με τη δουλειά, την αφοσίωση και τον σεβασμό μου να κερδίσω τη θέση μου στον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Πάντα σεβόμουν τους πάντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό και ευλογημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι πρόεδροι και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Να αποσύρουν τη φανέλα μου σε ένα τέτοιο διήμερο.

Έχουμε ξαναδεί να αποσύρουν φανέλες, αλλά αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Το βλέπετε όλοι και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου".

Για το μήνυμα που θα έστελνε στους φιλάθλους: "Η αγάπη είναι ίδια και από εμένα, είναι αμφίδρομη, είναι αμοιβαία. Πιστεύω ότι αυτές οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται και δεν δημιουργούνται από τη μία στιγμή στην άλλη και εμείς την χτίσαμε. Περάσαμε από δυσκολίες, από χίλια κύματα έτσι δημιουργούνται οι γερές βάσεις στις οικογένειες. Το ίδιο έγινε και με εμάς. Η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο με γεμίζει περηφάνεια για όλες αυτές τις ώρες που δούλεψα μέσα στο γήπεδο και για όλες αυτές τις νύχτες που δεν κοιμήθηκα για να πετύχουμε με την ομάδα".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ