ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Μπαρτζώκας: «Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, δεν θα μπορούσε να λείψει ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως ο «V-SPAN» είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών, ενώ σημείωσε πως όλη η Ευρώπη μιλάει για την προσωπικότητα του Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το τι σημαίνει η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη ως αθλητής: "Καταρχήν είναι μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό, είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που κατά την γνώμη μου έχει φορέσει τη φανέλα του και είναι μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μία τέτοια τιμή σήμερα και αύριο δείχνει το μέγεθος του συλλόγου μας. Σαν προσωπικότητα, όλη η Ευρώπη μιλάει γι' αυτόν, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς. Είμαι χαρούμενος, εάν αυτός είναι χαρούμενος σήμερα".

 

Για το αν είναι καιρός οι άνθρωποι που προσφέρουν στο ελληνικό μπάσκετ να τιμώνται κοντά στην εποχή που τελειώνουν την καριέρα τους: "Είναι κάτι που συνηθίζεται στις ΗΠΑ που σέβονται τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, κατά κύριο λόγο τους παίκτες και μετά τους προπονητές. Είναι πρωτοποριακό έτσι όπως το κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι καταπληκτικό, ο Βασίλης έχει σταματήσει 2-3 χρόνια τον αθλητισμό από την πλευρά του παίκτη και είναι σημαντικό για παιδιά, έχει αρκετά, και τη γυναίκα του να χαρούν να νιώσουν συγκινησιακά, γιατί αύριο και σήμερα οι στιγμές θα είναι έντονες".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ