ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η βραδιά του ΘΡΥΛΟΥ!

Η βραδιά του ΘΡΥΛΟΥ!

Το 2021 ήταν μια χρονιά που σημαδεύτηκε από πολλά αθλητικά γεγονότα… Ένα από τα πιο σημαντικά ήταν το «αντίο» του κορυφαίου ευρωπαίου μπασκετμπολίστα της εποχής μας, Βασίλη Σπανούλη. Ο Σπανούλης αποτελούσε έναν παίκτη-σημαία για τον Ολυμπιακό, καθώς συνέδεσε το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορικές στιγμές του Θρύλου.

Ο Σπανούλης ήρθε στον Ολυμπιακό το 2010 και μέχρι το 2021, «υπέγραψε» σπουδαίες νίκες και επιτυχίες του Θρύλου, αποτελώντας τον μεγαλύτερο ηγέτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ταυτίστηκε με τον Ολυμπιακό και όπως δήλωσε «…Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου». Ήταν ένας παίκτης-κόσμημα για τον Ολυμπιακό που τίμησε την φανέλα του Ολυμπιακού, όσο λίγοι. Ώσπου ήρθε εκείνο το μεσημέρι της 26ης Ιουνίου, όπου όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έμειναν άναυδοι, στην είδηση της απόσυρσης του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μοίρασε δάκρυα συγκίνησης για ακόμη μια φορά στους φίλους του Ολυμπιακού, και όχι μόνο, με την ανακοίνωση της απόσυρσής του.

Ο Σπανούλης, λοιπόν, που 11 χρόνια πρόσφερε άπειρες στιγμές υπερηφάνειας και Θρυλικών επιτευγμάτων, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αφήσει πίσω του χιλιάδες αναμνήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Για αυτό τον λόγο, απόψε η ΒΡΑΔΙΑ του. Απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού και σπουδαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα τιμήσουνε τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη για όλα όσα πρόσφερε στην μακροχρόνια καριέρα του σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, θα αποσυρθεί η θρυλική φανέλα με το νούμερο 7, η φανέλα δηλαδή με την οποία ο «Kill Bill» πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και πλέον θα κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ