ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιαννάκης: «Ο Σπανούλης ξεπέρασε τον ουρανό»

Γιαννάκης: «Ο Σπανούλης ξεπέρασε τον ουρανό»

Η χθεσινή (16/9) βραδιά ανήκε στον Βασίλη Σπανούλη για αυτό και υπήρξε πανδαισία αστέρων στο gala προς τιμήν του. Η σημερινή (17/9) βραδιά του ανήκει ξανά και αναμένεται να γίνει χαμός στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του.

Ο Βασίλης Σπανούλης σημάδεψε τον Ολυμπιακό, αλλά και όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και οι άνθρωποι του χώρου τον αποθέωσαν με δηλώσεις του στο χθεσινό gala.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, «έσταξε» μέλι στις δηλώσεις τους για τον "Kill Bill", λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ξεπέρασε τον ουρανό, ότι σημάδεψε τον αθλητισμό και άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:

Για την σπουδαία βραδιά για τον Σπανούλη: "Νομίζω ότι μία βραδιά δεν είναι αρκετή. Έχει κάνει τόσα φοβερά πράγματα και είναι ένα παιδί που μας έχει γεμίσει περηφάνεια και έχει παρακινήσει τα παιδιά μας να ασχολούνται με το άθλημα

Έχει κάνει απίστευτα πράγματα στην καριέρα του, τον ευχαριστούμε πολύ, αλλά όχι μόνο για το μπάσκετ που έπαιξε, αλλά και τον τρόπο που στεκόταν μέσα στα γήπεδα και συνεργαζόταν με τους ανθρώπους που είχε γύρω του.

Για το πόσο σημαντικό είναι για το ελληνικό μπάσκετ να έχει προσωπικότητες σαν του Σπανούλη: "Ο Βασίλης έχει κάνει πράγματα που είναι δύσκολο κάποιος να τα προβλέψει, αν και από πιτσιρικάς - επειδή ήμουν συμπαραστάτης του στα πρώτα του βήματα - ήταν ένα παιδί που είχε πάθος, πίστη, δούλευε σκληρά και άκουγε σιωπηλός πράγματα που θα τον βοηθούσαν να φτάσει ψηλά,. Δεν έφτασε απλά ψηλά, ξεπέρασε τον ουρανό. Νομίζω πως δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση μόνο για αυτά που έκανε ως αθλητής, αλλά και ως οικογενειάρχης".

Για το αν κρατάει μία στιγμή από την συνύπαρξή τους: "Υπάρχουν πολλές στιγμές, αλλά σίγουρα η πρώτη χρονιά που βρεθήκαμε στο Μαρουσι, έδειξε πώς μπορεί να ηγηθεί του μπάσκετ αλλά και οποιασδήποτε ομάδας. Εκείνο το Μαρούσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα Ελλάδας"

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ