ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπανούλης: «Έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αφιερώνω όλη την καριέρα μου σε αυτόν»

Σπανούλης: «Έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αφιερώνω όλη την καριέρα μου σε αυτόν»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν φανερά συγκινημένος. Βίωσε μοναδικά συναισθήματα στην εκδήλωση που έγινε στο ΣΕΦ προς τιμήν του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Ήταν το όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι και ήμουν σίγουρος όταν πήρα την απόφαση ότι θα πετύχαινα με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Περάσαμε δυσκολίες αλλά εύχομαι όλοι οι αθλητές να νιώσουν έστω και λίγο την αγάπη που έχω πάρει από εσάς. Ήθελα να ηγηθώ μιας μεγάλης ομάδας και να την επαναφέρω στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας» είπε αρχικά ο Σπανούλης, αναφερόμενος στους προέδρους της ομάδας και συνέχισε:

«Οι σχέσεις των ανθρώπων χρειάζονται σεβασμό και γι' αυτό πρέπει να παλέψεις σκληρά από την 1η μέρα. Δεν ήταν εύκολο να έρθω στον μεγάλο αντίπαλο. Περάσαμε δυσκολίες και δύσκολα βράδια αλλά στο τέλος η αγάπη και ο σεβασμός κερδήθηκαν. Μακάρι όλοι οι αθλητές να νιώσουν την αγάπη που έχω νιώσει και η οποία ισχύει και από τη δική μου πλευρά».

Μιλώντας για τους συμπαίκτες του ανέφερε ότι «να ευχαριστήσω τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη), τον Κώστα (σ.σ. Παπανικολάου) και τα άλλα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές Ξέρω ήμουν εκνευριστικός και τους έσπαγα τα νεύρα. Υπήρξαν βράδια που ξενυχτούσα για να βρω τρόπους προκειμένου να κερδίζει η ομάδα και να παίζουν όλοι καλύτερα. Σας έχω πάρει 2:00 και 2:30 το βράδυ για να συζητήσουμε και να λύσουμε πράγματα. Ό,τι και αν έκανα, το έκανε για να κερδίζει ο Ολυμπιακός».

Κλείνοντας ευχαρίστησε την οικογένειά του και δη την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου λέγοντας ότι «ήταν ο άνθρωπος που περίμενε σπίτι και υπέμενε πολλά πράγματα. Με στήριζε γιατί ήξερε πόσο πολύ ήθελα να πετύχω» και αφού ευχαρίστησε τη μητέρα του και τον αδερφό του με την ατάκα «ήταν ο πιο σκληρός κριτής μου», στάθηκε στον πατέρα του: «Έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αφιερώνω όλη την καριέρα μου σε αυτόν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ