ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπανικολάου: «Ο Σίκμα έχει δέσει με την ομάδα, έχουμε δίψα για διάκριση» (video)

Παπανικολάου: «Ο Σίκμα έχει δέσει με την ομάδα, έχουμε δίψα για διάκριση» (video)

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Θρύλου δήλωσε αρχικά: «Νέα σεζόν, νέες καταστάσεις και ένα νέο ΣΕΦ για να ξεκινήσουμε από αυτό. Παίρνει μία άλλη μορφή. Είναι όμορφο για μας, γίνεται πιο ζεστό, ο κόσμος θα έρθει πιο κοντά, θα τον νιώθουμε περισσότερο. Δίνεται η δυνατότητα να έρθουν πιο πολλοί φίλαθλοι κοντά μας κι αυτό δείχνει την αγάπη των κυρίων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να βοηθάνε σε όλες τις πτυχές την ομάδα».

Με τον φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» να συμπληρώνει: «Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα, με κάποιους να επιστρέφουν κι άλλους να έρχονται για πρώτη φορά. Με τον Νάιτζελ (σ.σ. Γουίλιαμς-Γκος) και τον Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ) έχουμε συνεργαστεί ξανά και γνωρίζουμε τι μπορούν να κάνουν. Ο Λουκ (σ.σ. Σίκμα) έχει ήδη δέσει με την ομάδα, για τον Ίγκι (σ.σ. Μπραζντέικις) δεν μπορώ ακόμα να εκφέρω γνώμη, αλλά από αυτά που έχει δείξει τα προηγούμενα χρόνια θα είναι μία καλή προσθήκη».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός των Πειραιωτών είπε: «Αυτή είναι μία ερώτηση που θα απαντηθεί στο γήπεδο. Δεν μπορείς να προδικάσεις κάτι. Ό,τι και να σου πω εγώ τώρα, το θέμα είναι να παλέψουμε μέσε σε αυτές τις τέσσερις γραμμές, για να διεκδικήσουμε το κάθε τι που μας αναλογεί. Αν πρέπει να δώσω μία απάντηση, είναι όσο ψηλά φτάνουν τα όνειρα του καθενός κι η δίψα του για διάκριση».

Τέλος, ο «Παπ» στάθηκε στη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν και με το παραπάνω δίπλα μας πέρυσι. Το ΣΕΦ ήταν πολύ δυνατό σε κάθε παιχνίδι μας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η χρονιά και να τους έχουμε πάλι δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε για όλη την προσπάθεια. Έχουν δείξει έμπρακτα τη στήριξη με τα διαρκείας, τα οποία έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και αυτό δείχνει ότι περιμένουν την ομάδα στο γήπεδο και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους το ανταποδώσουμε».

Δείτε το βίντεο:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ