ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπομονή, πίστη και στήριξη! (video)

Υπομονή, πίστη και στήριξη! (video)

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι, αλλά τώρα ο κόσμος πρέπει να δώσει την ώθηση και να μην απαξιώνει την ομάδα. Στις χαρές και στις λύπες. Στις νίκες και στις ήττες. Στα εύκολα, αλλά πάνω από όλα στα ΔΥΣΚΟΛΑ…

Τώρα η ομάδα μάς χρειάζεται όσο τίποτα άλλο! Τώρα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ΚΟΝΤΑ της! Και με αυτόν τον τρόπο θα κάνει ξανά η διοίκησή μας τα πάντα για να δυναμώσει η ομαδάρα μας και τη νέα χρονιά, έτσι ώστε να δούμε τον ΘΡΥΛΟ μας όπως ακριβώς τον θέλουμε!

Είναι πολύ νωρίς ακόμη να υπάρχει απογοήτευση για αυτή την ομάδα. Προβληματισμός ναι, απογοήτευση όχι. Το πρόγραμμα φτιάχνει κάπως. Σίκμα, Γκος και Φαλ θα μπουν σε ρυθμό προπόνησης και θα μένει μόνο ο ΜακΚίσικ στα «πιτς». Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκες, αυτές είναι το καλύτερο φάρμακο.

Στην ομάδα γνωρίζουν καλά και τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία, ειδικά ο κόουτς Μπαρτζώκας. Πρώτοι αυτοί, επιθυμούν να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα. Δεν υπάρχει πανικός. Σίγουρα υπάρχει αυτογνωσία και διάθεση να βελτιωθούν στην επίθεση.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς, είναι πολύ απλό, υπομονή και πίστη και συνεχίζουμε να είμαστε ΚΟΝΤΑ, λοιπόν, όπως έχουμε μάθει, όπως είναι φτιαγμένο το DNA μας και στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ