ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, «οδηγός» για τη συνέχεια!

To εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, «οδηγός» για τη συνέχεια!

Το βράδυ της Παρασκευής (2/11) ο Ολυμπιακός έδωσε τη δική του... μάχη στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε των πολλών εκατομμυρίων. Είναι αλήθεια ότι οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο θύμησαν και πάλι κάτι από τα παλιά!

Προερχόμενοι από μια κακή ήττα στο ντέρμπι του ΣΕΦ κι από ένα πρώτο μέρος στην Πόλη που δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας, θα περίμενε κανείς ότι οι Πειραιώτες, απλώς, θα αποδέχονταν τη μοίρα τους στο δεύτερο μισό και θα βυθίζονταν ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια.  Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στην επανάληψη με εγωισμό και μπασκετικό επίπεδο ικανό να ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες συνθήκες. Με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον κι όλοι μαζί στο πλάνο που ξέρουν να υπηρετούν. Ήταν μόλις επτά αυτή τη φορά κι όμως άγγιξαν την απόλυτη υπέρβαση. Μια διαιτητικές αποφάσεις, μια μερικά χαμένα ριμπάουντ και βολές του στέρησαν τη νίκη.

Στο τέλος δεν έμελλε να χαμογελάσουν οι ίδιοι, παρ’ όλα αυτά δεν επέτρεψαν και σε κανέναν να γελάσει μαζί τους και να τους κοροϊδέψει κανείς . Αποχώρησαν χαμένοι, θυμωμένοι με το παράπονο, αλλά ζωντανοί κι αυτό δεν ήταν μικρό πράγμα τη δεδομένη στιγμή και σίγουρα είναι οδηγός για την συνέχεια.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ