ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω αμφιβολία, ο Ουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω αμφιβολία, ο Ουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Ένας σοβαρός και κυρίαρχος ο Ολυμπιακός από την αρχή μέχρι το τέλος δεν άφησε περιθώρια στον Προμηθέα, τον οποίο νίκησε άνετα 92-75, για το 5-1 στη Basket League και ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα με Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11, εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (16/11, εντός).

Μάλιστα, μετά το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στους Πατρινούς, ενώ, αναφέρθηκε και στον Ουόκαπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ήταν μία πολύ ευχάριστη Σαββατιάτικη ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήμασταν πολύ σοβαροί στο παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Προμηθέας είχε το ίδιο ρεκόρ, είναι επιθετική ομάδα που σκοράρει πολύ και στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Θέλαμε να κάνουμε διαχείριση περίπου στα 20 λεπτά για κάθε παίκτη, με εξαίρεση τον Φαλ που έπαιξε δυστυχώς 28. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, εμείς έχουμε διπλή αγωνιστική και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν μπορεί να παίζει 11 μήνες στα κόκκινα. Παίζει λιγότερο τελευταία, αυτό θα τον βοηθήσει. Όπως προπονείται και σκέφτεται για το μπάσκετ, θα έρθει σε καλή κατάσταση και πάλι".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ