ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αταμάν: «Δεν είχαμε μεγάλη συνεισφορά από τον Σλούκα»

Αταμάν: «Δεν είχαμε μεγάλη συνεισφορά από τον Σλούκα»

«Δυστυχώς, δεν είχαμε μεγάλη συνεισφορά από τον πιο έμπειρο παίκτη μας, τον Σλούκα», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής των «πράσινων» δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα μας, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτή την ατμόσφαιρα. Η εμφάνιση αυτή θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να μάθουμε πώς να χειριζόμαστε τα τελευταία λεπτά. Αυτή είναι η τρίτη ήττα μας στην παράταση, το είπα στους παίκτες μου. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Πήραμε το ματς στα χέρια μας. Στο τελευταίο 1.30, χάσαμε τον έλεγχο. Στην παράταση είχαμε χάσει την ενέργειά μας. Δυστυχώς, δεν είχαμε μεγάλη συνεισφορά από τον πιο έμπειρο παίκτη μας, τον Σλούκα».

Όσο για τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου για νέες προσθήκες, ο Τούρκος κόουτς του ΠΑΟ είπε: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Φυσικά, την επόμενη σεζόν, θα είμαστε πιο δυνατοί στην αγορά. Όλοι καταλαβαίνουν τι δίνει ο Παναθηναϊκός στη Λίγκα. Ίσως μπορέσουμε να υπογράψουμε άλλους παίκτες, όμως ο στόχος τώρα είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ και στο Final-4 με αυτό το ρόστερ. Αυτή τη στιγμή, μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Παπαπέτρου και ο Ερνανγκόμεθ. Θα επιστρέψουν σε περίπου τρεις εβδομάδες. Δεν έχουμε ελεύθερες θέσεις για αυτή τη σεζόν, για την επόμενη θα δούμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ