ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Νίκα την Ρεάλ στο «καυτό» ΣΕΦ!

Θρύλος είσαι! Νίκα την Ρεάλ στο «καυτό» ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός προχωρά ακάθεκτος στην Ευρωλίγκα και ετοιμάζεται για ακόμη μία υπέρβαση, την οποία θέλει να επιτύχει. Απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ… Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη ματσάρα της Τρίτης (21:15), με τη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη 12η αγωνιστική και στην «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, με ανεβασμένο ηθικό, έχοντας καλό μομέντουμ. Οι Πειραιώτες (6-5) προέρχονται από την ήττα με 85-77 από τη Μονακό στη διοργάνωση, ενώ το Σάββατο έκαναν περίπατο (54-96) στο Λαύριο για τη Stoiximan Basket League. Στην αντίπερα όχθη η «βασίλισσα» πραγματοποιεί σχεδόν αψεγάδιαστη σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα έκαναν την πρώτη τους ήττα (10-1), λυγίζοντας με 100-99 από τη Φενέρμπαχτσε στην παράταση στην Πόλη.

Ο Ολυμπιακός ζει και αναπνέει για αυτά τα ματς. Δύσκολο, περίπλοκο, με τη Ρεάλ να έρχεται στο ΣΕΦ ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αλλά ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει πως να το κάνει. Και το κάνει καλά. Το έχει κάνει καλά έως τώρα και θέλει να συνεχίσει να το κάνει καλά και θέλει να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο περσινό τελικό.

Το «καυτό» ΣΕΦ είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τον Θρύλο της Ευρώπης και τη «βασίλισσα», σε μια επική μάχη, στην Ευρωλίγκα! Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όλα και θα τα δώσει όλα, για να πάρει αυτό το ματς. Φύγαμε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ