ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα έρθει και ο Γκάμπριελ...

Θα έρθει και ο Γκάμπριελ...
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Πολλά ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, με δεδομένο ότι δεν έχει υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα με τον Κένι Γκάμπριελ. Το γεγονός είναι ένα. Τόσο ο Θρύλος έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στην πλευρά του παίκτη όσο και ο Αμερικανός έχει ρίξει, εν μέρει, τις απαιτήσεις του. Το σίγουρο είναι πώς οι δύο πλευρές είναι κοντά, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι... υπογραφές.

Δεν υπάρχει, όμως, αυτή η ιστορία που ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει "4άρι", όπως διαδίδουν ορισμένοι. Με 30 ματς στην Euroleague και σε ορισμένες περιπτώσεις δύο μέσα στην ίδια εβδομάδα, δεν μπορεί ο Σφαιρόπουλος να στηριχθεί μονάχα στους Πρίντεζη, Αγραβάνη και υπό συνθήκη στον Παπαπέτρου. Θέλει έναν ακόμα παίκτη γιατί υπάρχει και το ελληνικό πρωτάθλημα, μην το ξεχνάμε αυτό!

Συνεπώς πρέπει οι πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν το πιο "γεμάτο" ρόστερ που είχαν τα τελευταία χρόνια για να αντέξουν στον "μαραθώνιο" των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για τη νέα περίοδο. Και η ανάγκη απόκτησης ενός αθλητικού "4αριού", όπως είναι ο Γκάμπριελ, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Από την άλλη, ο χρόνος δεν πιέζει μιας και υπάρχει καιρός ως την έναρξη της προετοιμασίας. Στον Ολυμπιακό δεν θα φτάσουν, σίγουρα, στο παρά... ένα για να "κλείσουν" τον παίκτη, αλλά ούτε και θα το κάνουν... απόψε, λες και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έκλεισε ο Γκάμπριελ...

    Έκλεισε ο Γκάμπριελ...

    Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν οριστική συμφωνία του 27χρονου με τον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια.

  • Deal με Γκάμπριελ!

    Deal με Γκάμπριελ!

    Ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του και είναι πάρα πολύ κοντά στον 27χρονο Αμερικανό.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ