ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ενίσχυσαν το κοινωνικό παντοπωλείο Περιστερίου οι Βετεράνοι

Ενίσχυσαν το κοινωνικό παντοπωλείο Περιστερίου οι Βετεράνοι

Για έναν εξαιρετικό σκοπό επανήλθαν στην αγωνιστική δράση οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξαναμπήκαν στο γήπεδο προκειμένου να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Η ομάδα των Βετεράνων του Θρύλου έπαιξαν φιλικό με τους αντίστοιχους του Ηρακλή Περιστερίου, στο γήπεδο του Ηφαίστου κι επικράτησαν με σκορ 5-1.

Το "παρών" έδωσαν και περίπου 700 φίλοι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου.

Οι Θ.Καρασαββίδης, Λουτσιάνο και Καλύκας (3) ήταν οι ερυθρόλευκοι σκόρερ, ενώ για τους γηπεδούχους έβαλε το γκολ της τιμής ο Τρανός λίγο πριν από το φινάλε.

Οι Περιστεριώτες τίμησαν και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και το Σύνδεσμο Βετεράνων του Θρύλου. Υπήρξαν και βραβεύσεις από τους Βετεράνους προς τους γηπεδούχους και φορείς του Δήμου Περιστερίου.

Οι Βετεράνοι του Θρύλου αγωνίστηκαν με την εξής 11άδα: Κελεσίδης, Καλτσάς, Σιδέρης, Καλύκας, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Καλαμάρας, Καλογερόπουλος.

Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι Σταυρόπουλος, Καλύκας, Ασπρογέρακας, Γλύκας, Κουμαριάς, Κωττάκης, Κτενάς, Γ.Γκαβέζος, Γαϊτανάρος, Βέλιος, Μπαρμπαρής, Ρούσος και Βασιλειάδης. Προπονητής ήταν ο Αντ.Τζανετουλάκος, φυσικοθεραπευτής ο Τ.Κρεούζος και φροντιστές οι Π.Ρηγούτσος και Ν.Τουλγέρογλου.

Παρόντες, έστω κι αν δεν αγωνίστηκαν, ήταν επίσης οι: Δαρίβας, Σ.Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Καραβίτης, Λεβαντής, Μαριόλης, Σταμάτης, Λάλας, Δαμιανίδης, Πολίτης, Σκορδαλιός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στο Κερατσίνι οι Βετεράνοι

    Στο Κερατσίνι οι Βετεράνοι

    Φιλικό το απόγευμα (17:30) με τον ΑΠΟ Κερατσινίου που θα τιμήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ειδική βράβευση στη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ