ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βετεράνοι: «Τιμή και δόξα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού!»

Βετεράνοι: «Τιμή και δόξα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού!»

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Θρύλο! Ο Ολυμπιακός γιορτάζει και κλείνει 98 χρόνια ζωής! Γιορτάζει τα 98 χρόνια ένδοξης ιστοριάς και υπερηφάνειας! Και η «ερυθρόλευκη» οικογένεια το χαίρεται με τη ψυχή της. Συγκεκριμένα, οι Βετεράνοι του Συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση για τα γενέθλια της μεγαλύτερης ομάδας που γέννησε ποτέ η Ελλάδα! 

Αναλυτικά: 

«98 χρόνια θρυλικής ιστορίας του γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού και ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη με τα δεκάδες πρωταθληματικά τμήματα. Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη που ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό της καρδιάς τους και τον θρύλο της ψυχής τους που για πολλούς μέσα στις δυσκολίες της ζωής είναι ανάσα και πνοή, δύναμη και ζωή.

Αμέτρητα πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ σε όλα τα πρωταθληματικά τμήματα που μόνο ο θρύλος σε όλο τον πλανήτη έχει και με τη ναυαρχίδα του θρύλου το ποδόσφαιρο με τα 47 πρωταθλήματα, τα 28 Κύπελλα και 18 νταμπλ με το θρυλικό γήπεδο Καραϊσκάκη, το ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα των θρυλικών μορφών της ιστορίας του Ολυμπιακού και των 21 παιδιών μας της Θύρας 7 που εκεί από τον ουρανό του γηπέδου-Θρύλος είναι σίγουρο ότι βλέπουν και καμαρώνουν την ομάδα τους.

Ο Θρύλος στις ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις του Ρέντη έχει αναπτύξει υψηλών προδιαγραφών ακαδημία όπου συνεχώς βγαίνουν νέα μεγάλα ταλέντα και πάνω από 55 σχολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που γεμίζουν με νέα παιδιά που έχουν στην καρδιά τους τον Ολυμπιακό τους.

Ο Θρύλος μας έχει στο τιμόνι του τον Βαγγέλη Μαρινάκη που κράτα ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού μας και έχει την στήριξη και την συμπαράσταση του Συνδέσμου μας και των εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ