ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ηλιόλουστη η Δευτέρα

Ηλιόλουστη η Δευτέρα

Τη Δευτέρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Αραιή συννεφιά προβλέπεται στα κεντρικά και βόρεια και φαίνεται ότι στη βόρεια Ελλάδα θα είναι λίγο πιο πυκνή κατά διαστήματα. Μέχρι το βράδυ, οι νεφώσεις θα έχουν διαλυθεί στις περισσότερες περιοχές και τη νύχτα ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος και ο ουρανός ανέφελος.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα άνοδο και θα ξεπεράσει τις κλιματικές τιμές κατά 5 – 7 βαθμούς. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 18 βαθμούς, 21 στα ανατολικά ηπειρωτικά και 17 – 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σε ήπιες εντάσεις 3 –  4 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο το δυτικό ρεύμα θα είναι λίγο πιο ενισχυμένο στα 5 – 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 – 20 βαθμούς και πνέει ένα δυτικό ρεύμα στις γύρω θαλάσσιες περιοχές εντάσεως 3 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις μέσα στη μέρα, αλλά με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 – 18 βαθμούς και οι άνεμοι ασθενείς σε βόρειες διευθύνσεις 2 – 3 μποφόρ.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Τρίτη ο ήλιος θα κυριαρχήσει σε όλη τη χώρα, με λίγες τοπικές συννεφιές στα δυτικά και βόρεια.

Η μέρα θα κυλήσει χωρίς βροχές και χωρίς κρύο, καθώς η θερμοκρασία θα κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα. Στους 18 βαθμούς στα δυτικά, 20 στα βόρεια και θα ανέβει λίγο ακόμα στις υπόλοιπες περιοχές, στους 22 στα ανατολικά και έως 19 στο νότιο Αιγαίο.

Βορειοδυτικοί οι άνεμοι στα πελάγη 3 – 5, στα νότια 6 μποφόρ, θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς.

Η Τετάρτη θα ξεκινήσει με αίθριο καιρό αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που κατά τόπους θα πυκνώνουν.

Μικρές διακυμάνσεις αναμένονται στη θερμοκρασία, με το θερμόμετρο το μεσημέρι να πλησιάζει τους 17 στα δυτικά, 19 στα βόρεια, 22 στα ανατολικά ηπειρωτικά και 20 στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί στα πελάγη 3 – 5, στο νότιο Αιγαίο θα φτάσουν έως 6 μποφόρ.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ