ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ηλιοφάνεια την Τρίτη (video)

Ηλιοφάνεια την Τρίτη (video)

Η καλοκαιρία θα διατηρηθεί και την Τρίτη, καθώς προβλέπονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα και μάλιστα όσο πιο νότια τόσο περισσότερη θα είναι η λιακάδα.

Σε περιοχές από την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και νοτιότερα μέχρι και την Κρήτη, ο ήλιος θα κυριαρχήσει. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται διαστήματα με αραιή συννεφιά και στη βόρεια Ελλάδα, σε τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης η συννεφιά θα είναι κατά τόπους πιο πυκνή.

Ομίχλες θα δημιουργηθούν το πρωί στα δυτικά της χώρας, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Σε ανοιξιάτικα επίπεδα θα κρατηθεί η θερμοκρασία, ως προς τις μέγιστες τιμές, καθώς το πρωί θα επικρατήσει φυσιολογικό κρύο για την εποχή. Θα φτάσει το θερμόμετρο τους 16-18 στα δυτικά, 20 στα βόρεια, έως 22 τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και 18-20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι αρχικά βορειοδυτικοί, θα στραφούν όμως σε νοτιοδυτικούς σταδιακά 3-5 μποφόρ. Μόνο στο νότιο Αιγαίο θα πνέει ένα δυτικό ρεύμα λίγο πιο ενισχυμένο στα 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με ηλιοφάνεια στο λεκανοπέδιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-21 βαθμούς και οι άνεμοι δυτικοί 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα είναι πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-20, με βόρειους ανέμους ασθενείς 2-3 μποφόρ, το βράδυ μεταβλητοί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ