ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή (video)

Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή (video)

Tην Παρασκευή στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται κατά τόπους πυκνές νεφώσεις, με πιθανότητα να βρέξει λίγο τοπικά το μεσημέρι στη Θράκη.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα. Αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν το βράδυ.

Τις πρωινές ώρες βροχές αναμένονται στο ανατολικό Αιγαίο, από τη Σάμο, την Ικαρία και νοτιότερα μέχρι τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, αλλά όσο ξημερώνει τα φαινόμενα θα εξασθενούν και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα έχουν σταματήσει.

Ομίχλες θα δημιουργηθούν τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά και έτσι αναμένεται περιορισμένη ορατότητα τις συγκεκριμένες ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά. Θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 16-17 στα δυτικά, 18 στα βόρεια, έως 21 στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι μέγιστες τιμές στο Αιγαίο θα κυμανθούν κοντά στους 17-20 βαθμούς Κελσίου, με τις υψηλότερες τιμές να σημειώνονται στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και μόνο στο νότιο Αιγαίο προβλέπεται ένα δυτικό ρεύμα εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια στο λεκανοπέδιο και λίγες νεφώσεις το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 7-17 βαθμούς, μεταβλητοί οι άνεμοι στο Θερμαϊκό 2-3 μποφόρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ