ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην "καρδιά" της Ευρώπης!

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην

Τριπλή βομβιστική επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών - Τουλάχιστον 21 οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες - Συναγερμός σε ολόκληρη την Ευρώπη

Ισχυρό πλήγμα δέχτηκε, για μια ακόμα φορά, η κοινωνία και η Ευρώπη από την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους, καθώς σήμερα το πρωί σημειώθηκαν δύο εκρήξεις βομβών στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών και ακόμα μια στο μετρό της βελγικής πρωτεύουσας.

Τουλάχιστον 21 οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των αρμόδιων αρχών. Οι δύο εκρήξεις στο αερδρόμιο σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Belga, πριν από αυτές υπήρξαν πυροβολισμοί και κάποιος ακούστηκε να φωνάζει στα αραβικά "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος".

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10:00 και στο σταθμό του μετρό στις Βρυξέλλες κοντά σε γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το δίκτυο RTBF.

Δύο αριθμούς τηλεφώνου και ένα e-mail έδωσε στη δημοσιότητα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για όσους θέλουν να ενημερωθούν για την κατάσταση δικών τους ανθρώπων στις Βρυξέλλες.

Δείτε όλες τις εξελίξεις σε LIVE μετάδοση μέσω του έγκριτου SKY News:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ