ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ίσως οι νεκροί να ξεπεράσουν τους 60 (video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Ίσως οι νεκροί να ξεπεράσουν τους 60 (video)

Μέχρι στιγμής το νεκροτομείο στη Λάρισα έχει παραλάβει 57 σορούς, καθώς και 10 σάκους με ανθρώπινα μέλη.

«Οι σοροί ήταν 43 χθες, που έχουμε ολοκληρώσει τις νεκροτομές και άλλες 14 σήμερα. Μέχρι στιγμής συνολικά οι σοροί είναι 57, συν ακόμη 10 νεκροτομικοί σάκοι με ανθρώπινα μέλη. Την απόλυτη εικόνα θα την έχουμε σε λίγο, όταν θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα της ταυτοποίησης. Τότε θα ξέρουμε και που βρισκόμαστε», είπε στο MEGA η Ρουμπίνη Λεονταρή, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Όπως συμπλήρωσε η ίδια, σήμερα θα παραδοθούν 14 σοροί στις οικογένειες των θυμάτων.

«Αυτό είναι για εμάς στοίχημα χρόνου. Είμαστε απόλυτα συντονισμένοι από το πρωί, γιατί υπάρχει και μία διοικητική διαδικασία που δεν μπορεί να παρακαμφθεί. Από τη στιγμή που επίσημα η αστυνομία μας δώσει τα δείγματα που έχουν ταυτοποιηθεί, από εκεί και πέρα θα γίνει αγώνας δρόμου μεταξύ της αστυνομίας, της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και του Δήμου Τεμπών για να ολοκληρωθεί η διαδικασία», συμπλήρωσε.

Τα περισσότερα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης είναι νεαρής ηλικίας, ενώ οι κάτοικοι της Λάρισας είναι συγκλονισμένοι μπροστά στο μέγεθος της τραγωδίας.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι στην καριέρα μου θα αντιμετώπιζα πλέον τόσο μαζική καταστροφή. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάναμε σχεδόν τους 60 νεκρούς και ίσως τους ξεπεράσουμε… Είναι συγκλονιστικό. Οι Λαρισαίοι σήμερα περπατούν όλοι με σκυμμένο το κεφάλι. Είναι στενοχωρημένοι όλοι οι πολίτες της Λάρισας. Γίνεται αγώνας δρόμου από κάθε φορέα ώστε να απαλύνει τον πόνο των συγκεκριμένων  ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρχαν ατελείωτες ουρές ανθρώπων που έδωσαν αίμα στη Λάρισα», είπε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ