ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη (video)

Νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη (video)

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Τρίτη. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το πρωί στα δυτικά, το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Μέχρι το μεσημέρι, ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη τη χώρα, με καταιγίδες να εκδηλώνονται στα νησιά του Αιγαίου και σε τμήματα της Θράκης. Τα εντονότερα φαινόμενα, με μεγάλα ύψη βροχής και ισχυρές καταιγίδες, θα εντοπίζονται στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει συννεφιά και μέτριας έντασης βροχές, οι οποίες μέχρι το βράδυ θα έχουν σταματήσει, εν αντιθέσει με τις περιοχές που περιμένουμε τις πιο ισχυρές βροχές, που θα συνεχιστούν και το βράδυ.

Λίγες παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Θα φτάσει τους 16 στα βόρεια, 16 – 18 στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, ως 19 οι μέγιστες στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα πελάγη σε ισχυρές εντάσεις 5 – 7 και θα ενισχυθούν  στα 8 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά και ασθενείς βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 – 18 βαθμούς και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 – 6, το απόγευμα θα ενισχυθούν στα 7 – 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος, με βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης και βελτίωση μέχρι το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 – 14 βαθμούς, με νότιους ανέμους να πνέουν στην περιοχή 4 – 6 μποφόρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ