ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ετοιμοπόλεμοι!

Ετοιμοπόλεμοι!

Ο προγραμματισμός των ανθρώπων του Ολυμπιακού τηρήθηκε στο έπακρο. Ο Τσόρι και ο Πουλίδο έκαναν κανονικά προπόνηση σήμερα. Αυτό που έλεγαν από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας, πώς η κατάσταση και των δύο δεν εμπνέει ανησυχία και πώς θα είναι αμφότεροι έτοιμοι για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, επιβεβαιώθηκε.

Τόσο ο Αργεντινός μέσος όσο και ο Μεξικανός επιθετικός πήραν κανονικά μέρος στην κυριακάτικη προπόνηση που έγινε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και μάλιστα, την έβγαλαν χωρίς να έχουν την παραμικρή ενόχληση. Κι αυτό που έχει σημασία είναι πώς έδειξαν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς των πρωταθλητών Ελλάδας, στη νέα σεζόν.

Η παρουσία τους είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ο μεν Τσόρι με την εμπειρία και την ποιότητά του μπορεί να προσφέρει ανά πάσα στιγμή, είτε ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, είτε έρθει από τον πάγκο. Ο δε Πουλίδο είναι εξίσου καθοριστικός, καθώς η ομάδα πλην του Ιντέγε και του νεαρού Βέργου δεν έχει άλλους καθαρούς επιθετικούς στο ρόστερ της. Οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο ματς αυτό, με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, θα έχει ρόλο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προφυλάχθηκε ο Μανιάτης

    Προφυλάχθηκε ο Μανιάτης

    Δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση λόγω κόπωσης. Σε φουλ ρυθμούς Τσόρι και Πουλίδο.

  • Με τη γνωστή

    Με τη γνωστή "συνταγή"

    Όλα δείχνουν ότι ο Βίκτορ θα παρατάξει τον Θρύλο με 4-2-3-1 κόντρα στους Ισραηλινούς.

  • Ανεβάζει στροφές ο Ρέτσος

    Ανεβάζει στροφές ο Ρέτσος

    Ο νεαρός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της κυριακάτικης προπόνησης. Κανονικά ο Μαζουακού.

  • Φορτσάρει ο Θρύλος (photos)

    Φορτσάρει ο Θρύλος (photos)

    Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά - Στο Καραϊσκάκη η σημερινή προπόνηση...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ