ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιμπαγάσα: «Λυπημένοι με την ήττα, πάντα έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές»

Ιμπαγάσα: «Λυπημένοι με την ήττα, πάντα έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές»

Ο Ολυμπιακός Β' δεν κατάφερε να ρίξει από την κορυφή την Athens Kallithea η οποία επικράτησε με 2-1 στο Ρέντη, με την βοήθεια του διαιτητή Ντάουλα, να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι που ζήτησαν οι Πειραιώτες.

Μάλιστα, μετά το ματς, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για το αποψινό ματς και τις αποφάσεις του διαιτητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Είμαστε λυπημένοι με την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αέρας ήταν εναντίον μας και αυτό μας δυσκόλεψε τις προσπάθειες να επιτεθούμε όπως θέλαμε. Μας πίεσαν καλά οι αντίπαλοι και μας ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Όμως όταν είχαμε την μπάλα κάναμε ωραίους συνδυασμούς. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φαση, κάτι για το οποίο είχαμε μιλήσει στην προετοιμασία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, αλλά αντιδράσαμε μετά το 0-2. Ψάξαμε ένα γκολ και πριν το βρούμε τελικά, ο διαιτητής δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας. Πάντα έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές. Είναι κρίμα. Η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική.

Μετά το 0-2 η ομάδα προσπάθησε πολύ, μειώσαμε και στα τελευταία λεπτά που απέμεναν ψάξαμε την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να σκεφτούμε τώρα τον επόμενο αγώνα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ