ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κούγιας για Γιαννάκη και για τον ρέφερι του ντέρμπι!

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κούγιας για Γιαννάκη και για τον ρέφερι του ντέρμπι!

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Αλέξης Κούγιας. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε δηλώσεις που έκανε στο in.gr αναφέρθηκε στην εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες.

«Η εγκληματική οργάνωση έχει επικεφαλής αυτόν τον εγκληματία τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος μαζί με τον χρηματοδότη του έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο». ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον διαιτητή του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Μπόρις Μαρχέφκα. Όπως δήλωσε, είναι ένας διαιτητής χαμηλού επιπέδου, ο οποίος έχει διαιτητεύσει ένα πρωτάθλημα που είναι ισάξιο της Super League 2 στην Ελλάδα, ενώ έχει να σφυρίξει διεθνή αγώνα πάρα πολλά χρόνια. Διαιτητεύει μόνο αγώνες Νέων και Γυναικείων ομάδων.

«Η εγκληματική οργάνωση, που έχει επικεφαλής αυτόν τον εγκληματία, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος από συγκυρίες δεν βρίσκεται για όλη του τη ζωή στη φυλακή, με τα εγκλήματα που κάνει κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, και ο οποίος ελέγχει όλη την ελληνική διαιτησία. Και ο οποίος, βεβαίως, μαζί με τον χρηματοδότη του, έχουν καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που εμφανίστηκαν, την τελευταία δεκαετία. Εβαλαν, τοποθέτησαν, επέλεξαν διαιτητή για το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, έναν διαιτητή ο οποίος διαιτητεύσει ένα πρωτάθλημα που είναι ισάξιο της Super League 2 στην Ελλάδα, τα παιχνίδια όλα ελέγχονται κάθε Κυριακή ως στημένα από τη Sports Radar και ο οποίος σε διεθνές επίπεδο, έχει να διαιτητεύσει διεθνή αγώνα πάρα πολλά χρόνια. Διαιτητεύει μόνο αγώνες Νέων και Γυναικείων ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό»

Παράλληλα, μίλησε για τη διαιτησία του ρέφερι, Ντάουλα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Καλλιθέα. Όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, έκανε τα πάντα για να εξοντώσει τους Ερυθρόλευκους. «Θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, έχουμε αποφασίσει να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δυστυχώς, η Εγκληματική Οργάνωση έχει στοχεύσει τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύεται ότι από αυτήν την επιλογή. Σήμερα, αφού πλεόν είμαι αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό και με ενδιαφέρουν οι νέοι παίκτες, παρακολούθησα το παιχνίδι Ολυμπιακός Β με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Super League B την Καλλιθέα. Ο διαιτητής Ντάουλας, εκτός του ότι από το πρώτο λεπτό προσπαθούσε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό με κάρτες, και μιλάμε για παιδιά 17χρονα, που έπαιζαν με ανθρώπους 33, 34, 35 ετών που έπαιζαν πολύ σκληρά, στο τέλος αγνόησε ένα πέναλτι, αυτός και ο βοηθός, το οποίο θα έδινε και ο πρόεδρος της Καλλιθέας. Δυστυχώς, θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα, αλλά εγώ θα σας πω κάτι, για να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, έχουμε αποφασίσει να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Εάν η Κυβέρνηση έχει θελήση να δει τα πράγματα ξεκάθαρα και οι ίδιοι οι Υπουργοί, οι οποίοι πραγματικά επιβλέπουν αυτή την εύρυθμη λειτουργία, δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια, θα πρέπει να κλείσουν πάρα πολλούς στη φυλακή. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

ΠΗΓΗ: IN.GR

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ