ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος κόντρα σε όλους και σε όλα!

Θρύλος κόντρα σε όλους και σε όλα!

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται απόψε, Τετάρτη (10/1) βράδυ (21:30), ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πρώτο ματς της φάσης των «16», με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με «φόντο» τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», την άλλη βδομάδα (17/1).

Μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και φυσικά, τη «σφαγή» από την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Θρύλος θέλει να αντιδράσει, να δώσει «απαντήσεις» και να επιστρέψει στις νίκες, στο πρώτο του φετινό ματς Κυπέλλου στην έδρα των «πράσινων», στο οποίο μάλιστα, αναμένεται να «κατέβει» με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Στο μεγάλο ντέρμπι του θεσμού, λοιπόν, στη Λεωφόρο, ο Κάρλος Καρβαλιάλ σκέφτεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα 4-2-3-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ρίτσαρντς, Ντόη (ή Μπιανκόν), Ρέτσο και Ροντινέι στην άμυνα, τους Έσε και Αλεξανδρόπουλο στη μεσαία γραμμή, τους Ποντένσε, Μασούρα και Φορτούνη μεσοεπιθετικά και τον Ναβάρο στην κορυφή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ