ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα πάρει την πρόκριση στο Ναό!

Θα πάρει την πρόκριση στο Ναό!

Έβγαλε αντίδραση, αλλά παρουσίασε ξανά τις ίδιες παθογένειες και θα πάρει την πρόκριση στο «σπίτι» του…  Ο Ολυμπιακός έπαιξε με πάθος και σφυγμό, προηγήθηκε στο 45′ με γκολάρα του Αλεξανδρόπουλου, δέχθηκε την ισοφάριση με κεφαλιά του Ιωαννίδη ξανά από κόρνερ, αλλά έμεινε στο 1-1 και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, την άλλη Τετάρτη (17/1).

Έτσι παρατάχθηκε στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Με αλλαγές και εκπλήξεις σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟ, στη Λεωφόρο.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Πασχαλάκης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντινέι - Ορτέγκα στα άκρα και τους Ντόη - Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Ο Αλεξανδρόπουλος, με τον Έσε ήταν στον άξονα, με τον Καρβάλιο μπροστά τους και τους Ρίτσαρντς - Μασούρα στις πτέρυγες. Στην κορυφή ήταν ο Ναβάρο.

Το πρώτο ημίχρονο

Σφιχτά ήταν τα πρώτα λεπτά του ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ, πιέζοντας ψηλά από νωρίς. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Θρύλο στο 25’. Ο Ρίτσαρντς πίεσε ψηλά τον Γεντβάι και τον ανάγκασε σε λάθος με τον Μασούρα να βγαίνει απέναντι από τον Λοντίγκιν, αλλά δεν μπόρεσε μ να τον νικήσει και να χάνει την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να πατούν καλά στο γήπεδο, ψάχνοντας τις στιγμές τους στο ματς, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρβάλιο, η μπάλα βρήκε στον Τσέριν και ο 22χρονος σκόραρε με ωραίο τρόπο από τα δεξιά της περιοχής και έκανε το 0-1, σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε νωχελικά στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε πίεση από τον Παναθηναϊκό,  ο οποίος πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε την εστία του Πασχαλάκη. Ο Καρβαλιάλ «φρέσκαρε» λίγο το κέντρο, βάζοντας εκτός των άλλων τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος δεν έδωσε την αναμενόμενη βοήθεια. Στο 65’, μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε από κόρνερ στο ματς με την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν κι απόψε από τον Παναθηναϊκό με τον Ιωαννίδη. Ο Μαντσίνι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά και βρήκε δίχτυα για το 1-1. Στη συνέχεια, πέρασε στο ματς και ο Φορτούνης και έφερε περισσότερη φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, χωρίς να απειλήσει σοβαρά την εστία του Λοντίγκιν. Λίγο έλειψε να χάσει αυτό που έχτισε με κόπο στο πρώτο μέρος, με τον Ιωαννίδη να εκμεταλλεύεται την κακή αντίδραση της «ερυθρόλευκης» άμυνας, αλλά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 90+1’. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς στο Ναό.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (61’ Κίνι), Έσε, Αλεξανδρόπουλος (61’ Μαντί), Καρβάλιο, Μασούρας (73’ Φορτούνης), Ρίτσαρντς (56’ Ποντένσε), Ναβάρο (73’ Γιόβετιτς)

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ