ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «σύνδεση» των αρχηγών!

Η «σύνδεση» των αρχηγών!

Το μοναδικό τέρμα του Ολυμπιακού -από αυτά που… μέτρησαν- στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, προήλθε από τον Γιώργο Μασούρα, μετά από ασίστ του Κώστα Φορτούνη, στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται εδώ και πέντε χρόνια «παρέα» στο γήπεδο αλλά τη φετινή σεζόν έχουν αρχίσει να «συνδέονται» σε μεγάλο βαθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ενδεικτικό πως πριν τη φετινή σεζόν, οι δύο παίκτες είχαν συνεργαστεί σε ένα μόλις γκολ, ενώ απέναντι στην «Ένωση», ήταν η τέταρτη φορά για τη χρονιά αυτή που η «χημεία» τους «γέννησε» κάποιο τέρμα.

Η πρώτη ήταν στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Λαμία, όταν ο Κώστας είχε δώσει την πάσα στον Μασούρα για το 1-0 (τελικό 4-0). Ακολούθησε το 3-1 με τον Παναιτωλικό όπου ο Γιώργος έγινε δημιουργός στη φάση του δεύτερου γκολ και ο «Φόρτου» εκτελεστής, ενώ από σέντρα του Φορτούνη και κεφαλιά του Μασούρα προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στην ήττα με 2-4 από τον ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Κάρλος Καρβαλιάλ να πάρει το 100% από τους δύο ποδοσφαιριστές του στη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης από την «έξοδο» στην έδρα της Κηφισιάς, όπου… απαγορεύεται αποτέλεσμα πλην της ήττας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ