ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αλύγιστος Θρύλος, «ξέρανε» τη «συμμορία»

Αλύγιστος Θρύλος, «ξέρανε» τη «συμμορία»

Μάγκικο διπλό του Θρύλου στην Καισαριανή, κόντρα στην Κηφισιά, τον Μανούχο και το VAR που έκαναν τα πάντα για να κλέψουν με διαδοχικά εγκλήματα! Με πάθος, σοβαρότητα και ουσιαστική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός πέρασε νικητής. Νίκησε με 2-3 με «χρυσό» σκόρερ τον Ελ Αραμπί στο 85', σε ένα ματς με ακυρωμένα γκολ, πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών που δεν δόθηκαν, κόκκινη κάρτα στον Ρέτσο στο 45’, γκολ-οφσάιντ των γηπεδούχων, πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς και πολλές ακόμα φάσεις συνθέτουν το παζλ της τραγικής διαιτησίας.

Αυτή την διαρκή… ασέβεια που δείχνουν ορισμένοι σε βάρος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, αργά ή γρήγορα θα την πληρώσουν ακριβά και θα είναι αργά!

Έτσι παρατάχθηκε στη Καισαριανή

Με ορισμένους βασικούς παίκτες, αλλά και με ροτέισον παράταξε τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ στο ματς με την Κηφισιά, στην Καισαριανή, για τη 18η αγωνιστική της Super League. Ο Κωνσταντής Τζολάκης προτιμήθηκε αντί του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, πραγματοποιώντας την πρώτη του συμμετοχή φέτος.

Συγκεκριμένα, ο Τζολάκης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος και Κίνι. Στον άξονα βρέθηκαν οι Μαντί και Καρβλαλ. Στο δεξί σκορ βρέθηκε ο Μασούρας, ενώ στο αριστερό ο Ποντένσε. Πίσω από τον προωθημένο Ναβάρο βρέθηκε ο Φορτούνης.

Το πρώτο ημίχρονο

Δυναμικά θέλησε να μπει στην αναμέτρηση ο Ολυμπιακός, που απείλησε μόλις στο 1’ με την κεφαλιά του Μπιανκόν που μπλόκαρε ο Κρίστινσον. Δέκα λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με την γκολάρα του Γιώργου Μασούρα. Μετά από ωραία συνεργασία του Φορτούνη με τον Καρβάλιο, ο Πορτογάλος έστρωσε τη μπάλα στον Έλληνα εξτρέμ έξω από την περιοχή και δεξιά και εκείνος χωρίς να το σκεφτεί έκανε το σουτ με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Κρίστινσον για το 0-1. Ο Θρύλος ήταν εξαιρετικός και έδειχνε πειστικός με την εμφάνιση του και έλεγχε το παιχνίδι. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 31’ έφτασε μια ανάσα από το 0-2, αλλά ο Ναβάρο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Αφού δεν το έβαλε στο 31’, το πέτυχε από την άσπρη βούλα ο Ισπανός, το οποίο ήταν το πρώτο γκολ του με τα «ερυθρόλευκα». Στο 44’, η «εξυγίανση» έλαβε δράση με τον Μανούχο να αποβάλλει τον Ρέτσο με μια αστεία δεύτερη κάρτα, βγάζοντας τον εκτός για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Κι σαν να μην έφτανε αυτό στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μιλίσεβιτς μείωσε σε 1-2 με ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, καθώς υπήρχαν τρεις παίκτες της Κηφισιάς που ήταν εκτεθειμένοι και επηρέασαν το οπτικό πεδίο του Τζολάκη, αλλά ο Παπαδόπουλος (VAR) δεν είδε κάτι.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος για να τελείωσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι «εξυγιάντες» δεν τον άφηναν σε κάθε ευκαιρία που έβαζε γκολ ή υπήρξαν περιπτώσεις πέναλτι υπέρ του. Ακύρωσαν δύο γκολ του Ολυμπιακού με VAR και έδωσαν πέναλτι στην Κηφισιά με το οποίο ισοφάρισε. Αρχικά στο 51, ο Ροντινέι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Μασούρα και κατέληξε στα δίχτυα με το γκολ να μετράει αλλά να ακυρώνεται από το VAR για χέρι του Έλληνα άσου που είδε μόνο ο Παπαδόπουλος. Δέκα λεπτά μετά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Ολυμπιακού και την αναμπουμπούλα ο Μανούχος δίνει πέναλτι για χέρι του Μπιανκόν με τον Οζέγκοβιτς να ισοφαρίζει σε 2-2. Κι εκεί που λέμε και η ξεφτίλα έχει τα όρια της ο Ελ Αραμπί που μπήκε στο ματς σκόραρε στο 64’, αλλά ο Μανούχος περίμενε για αρκετά λεπτά τον Παπαδόπουλο για να ακυρωθεί τελικά ως οφσάιντ, με τις γραμμές να είναι στραβές. Ο Θρύλος παρότι δέχτηκε αφόρητη «σφαγή» έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Ελ Αραμπί. Ο νεοφερμένος στο ματς, Ζέλσον Μάρτινς έκανε την σέντρα και ο Μαροκινός φορ με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Κηφισιά (Νίλσεν) : Κρίστινσον - Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς - Πέιος, Ιπαλίμπο, Ίλιεφ - Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα.

Ολυμπιακός (Καρβάλιαλ) : Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Ναβάρο.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ