ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τόσο πολύ τον φοβούνται...

Τόσο πολύ τον φοβούνται...

Το οργανωμένο έγκλημα που κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεπέρασε ακόμη μια φορά τον εαυτό του. Ο πόλεμος και τα διαδοχικά χειρουργεία σε βάρος της κορυφαίας ελληνικής ομάδας δεν σταματούν και το είδαμε την Κυριακή το απόγευμα στην Καισαριανή.  

Η ομάδα και ο πρόεδρός της βρίσκονται στο στόχαστρο , το είδαμε με το σκάνδαλο, αλλά ο Θρύλος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα παλέψει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για να τους αφανίσει και το απέδειξε με την Κηφισιά.

Το DNA της ομάδας είναι για να παίρνει νίκες με σε οποιοδήποτε γήπεδο κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες και το κατάφερε ξανά. Αυτή είναι και η επανάσταση του απέναντι στο σύστημα που θέλει να τον αφήσει, με το «έτσι θέλω», εκτός της μάχης του τίτλου.

Γι’ αυτό ήταν μια νίκη αυτή κόντρα στην Κηφισιά που σε βάθος χρόνου θα φέρει πολλά οφέλη. Ο Ολυμπιακός θέλει να «δέσει» ως ομάδα και μέσα απ’ αυτές τις δυσκολίες θα το κάνει πιο γρήγορα.

Αυτή την διαρκή… ασέβεια που δείχνουν ορισμένοι σε βάρος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, αργά ή γρήγορα θα την πληρώσουν ακριβά και θα είναι αργά! Η συνέχεια προμηνύεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ