ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Τα πάντα για την πρόκριση!

Θρύλος είσαι! Τα πάντα για την πρόκριση!

Τα πράγματα είναι απλά, ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Παναθηναϊκό και παίρνει την πρόκριση για τη συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και δίνει συνέχεια στην φετινή πορεία του για το νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους «πράσινους». Είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός και αυτό έχει φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζουμε να μην τους χαριστούν….

Θυμίζουμε, ότι στο πρώτο ματς των «16» της διοργάνωσης, ο Θρύλος ήρθε ισόπαλος (1-1) με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στη Λεωφόρο.

Όποιος φοράει αυτήν την ιστορική φανέλα πρέπει να παλεύει για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για να τη στηρίξει. Ο κόσμος την... πονάει την ομάδα και θέλει να τη βλέπει πάντα στην κορυφή. Από την πλευρά τους, οι παίκτες είναι αυτοί που καλούνται να δείξουν ότι έχουν καταλάβει σε ποιον σύλλογο έχουν έρθει και να δείξουν ότι το θέλουν πραγματικά.

Με νίκη-πρόκριση απέναντι στον «αιώνιο» πελάτη, ο Ολυμπιακός μπορεί να στείλει μήνυμα επιστροφής για τα καλά. Να δείξει ότι σηκώθηκε ξανά, παρά τα διαιτητικά όργια που γίνονται εναντίον του και ότι δεν θα τα παρατήσει στη «μάχη» του νταμπλ!

Πάμε γερά, Θρύλε μπορείς!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ