ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εξαφανισμένος ο Φρόιντφελντ, πυρ και μανία ο Καραπαπάς!

Εξαφανισμένος ο Φρόιντφελντ, πυρ και μανία ο Καραπαπάς!

Πυρ και μανία έγιναν τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με τον αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος ακόμη και σε προκαθορισμένα ραντεβού που έχουν να κάνουν με τα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Περίμεναν να εμφανιστεί στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη ο Σουηδός πρόεδρος της ΚΕΔ κάτι που δεν συνέβη ενώ είχε περάσει μια ώρα. Οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έγιναν πυρ και μανία.

«Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δεί κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος πρόσθεσε:  «Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός από τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πως γίνεται αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ πως γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την  πρόσληψη και καταγγέλει και την απαράδεκτη συμπεριφορα του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία απο μέρους σας».

Κι όμως παρότι ο Λίντμπεργκ δεν έχει ιδέα από VAR, καθώς δεν είναι πιστοποιημένος από την UEFA, πέρασε το σκάνδαλο της πρόσληψής του. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος το έβαλε σε ψηφοφορία. «Ναι» ψήφισαν η ΕΠΟ, η Super League 2 και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Λευκό ο εκπρόσωπος της Super League και «όχι» οι Ολυμπιακός και Παναθηναικός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ