ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Tα «λιοντάρια» του Ιμπαγάσα πάτησαν ξανά τον Παναθηναϊκό!

Tα «λιοντάρια» του Ιμπαγάσα πάτησαν ξανά τον Παναθηναϊκό!

Τον γλέντησε ξανά! Ο Ολυμπιακός Β’ με δύο γκολάρες από Σγουρό-Σαπουντζή και το πέναλτι του Μπα «άλωσε» το Ελ Πάσο, επικρατώντας του Παναθηναϊκού  Β’ με 3-1, για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

O Oλυμπιακός Β’ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 1’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί με τον Κωστούλα. O Μαρίνο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του νεαρού φο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνεχεία ο ίδιος,  πήρε την κεφαλιά με τον Μαργκόνο να αποκρούει τη μπάλα. Oι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κυκλοφορούσαν την μπάλα και έψαχναν το γρήγορο γκολ, το οποίο το πέτυχαν στο 17’. Ο Αλγκασίμ Μπα έφυγε μπροστά και έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στο ύψος της περιοχής, εκεί όπου ήταν ο Σγουρός, ο οποίος  με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μαργκόνο για το 0-1. Η ομάδα του Ιμπαγάσα συνέχιζε να πιέζει για να «καθαρίσει» το ματς όσο πιο νωρίτερα γινόταν και στο 21’ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-2. Ο Κωστούλας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Μπα δεν έβαλε καλά το σώμα του και η προβολή του κατέληξε ψηλά άουτ. Στα επόμενα λεπτά, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο και πατούσε στην περιοχή των «ερυθρόλευκων» αλλά χωρίς ακόμα τελική προς την εστία του Παπαδούδη. Στο 45’, ο Σιδεράς εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ του Ολυμπιακού, με αυτή να είναι η τελευταία καλή στιγμή του ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να προηγούνται 0-1. Oι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν καλά στο δεύτερο μέρος και δέχτηκαν πίεση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε μερικές ευκαιρίες, με τον Παπαδούδη να δηλώνει παρών και να κρατάει το μηδέν μέχρι το 79’. Εκεί όπου, ο Μαντσίνι έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια και έστρωσε στον Αθανασακόπουλο έξω από την περιοχή και εκείνος με δυνατό φαλτσαριστό σουτ, ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο,  τέσσερα λεπτά, ο Ολυμπιακός Β’ κέρδισε πέναλτι μετά από κράτημα του Μπα από τον Βουτσά μέσα στην περιοχή. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε καθώς έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαργκόνο για το 1-2. Oι Πειραιώτες δεν συμβιβάστηκαν με το 1-2 και βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Σαπουντζή στο 90’. Πιο συγκεκριμένα,  σε βαθιά μπαλιά η άμυνα του Παναθηναϊκού έκοψε τη μπάλα εκτός περιοχής, έφτασε στον Σαπουντζή όμως, ο οποίος με ένα υπέροχο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Λαμψιάς, Καραμπάς, Λιούμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος (87’ Κατσουλίδης), Κωστούλας (76’ Kωστή), Κεϊτά (87’ Σαπουντζής), Αργυρίου, Μουζακίτης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ