ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τις ευχές του Ρομπέρτο για την πρόκριση!

Με τις ευχές του Ρομπέρτο για την πρόκριση!
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Με την Εσπανιόλ συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ρομπέρτο, που ωστόσο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Όποτε έκανε δηλώσεις μέχρι στιγμής ο Ισπανός πορτιέρο, μίλησε εξαιρετικά για την παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι κι αυτό κάτι ξεχωριστό, διαφημίζει τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο που δεν φέρεται αχάριστα στη συμπεριφορά που του επέδειξαν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων», όταν έφερε την πρόταση της Εσπανιόλ. Γιατί με 3 εκατ. ευρώ υπό άλλες συνθήκες ο Ρομπέρτο δεν θα έφευγε ποτέ.

Ο ως πριν λίγο καιρό αρχηγός του Ολυμπιακού πάντως, δεν μένει μόνο στις δηλώσεις. Επικοινωνεί με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και μάλιστα ρωτούσε για την κατάσταση του Στέφανο Καπίνο και του Νίκολα Λεάλι. Ο Ρομπέρτο ξέρει ότι ο Ολυμπιακός την Τετάρτη έχει τον πρώτο του προκριματικό αγώνα στην πορεία για τους ομίλους του Champions League και ενδιαφέρεται.

Κι εκτός από το πώς τα πάνε οι διάδοχοί του κάτω από τα δοκάρια, μετέφερε και τις ευχές του. Να πάνε όλα καλά και η ομάδα να καταφέρει να είναι στους ομίλους. Ο Ρομπέρτο άλλωστε φέτος, θα παρακολουθήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τηλεοπτικά, καθώς η Εσπανιόλ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο. Φέτος κάνει τις μεταγραφές της και βάζει τον πήχη ψηλότερα, θα δούμε, όμως, τι μπορεί να πετύχει.

Το θετικό στην υπόθεση Ολυμπιακού και Ρομπέρτο, είναι πως υπάρχει πάντα δίαυλος επικοινωνίας, μια καλή σχέση με τους ανθρώπους του. Και αυτό είναι σημαντικό, ανεξάρτητα με το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Και οι δύο άλλωστε, στο «διαζύγιο», άφησαν τα πάντα ανοιχτά… 

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 στην εφημερίδα "Πρωταθλητής")

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Πάμε Θρύλε"

    Ο Ρομπέρτο μπορεί να είναι μακριά πλέον, αλλά έστειλε όλη του τη δύναμη στους πρώην συμπαίκτες του.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ