ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκησε, κέρδισε χρόνο και... τώρα Λεωφόρος!

Νίκησε, κέρδισε χρόνο και... τώρα Λεωφόρος!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας με 3-1. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και συνεχίζουν να παλεύουν μέχρι τέλους, έτσι ώστε να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. 

Ο Θρύλος είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο δεν τις... πλήρωσε. Οι Πειραιώτες αγχώθηκαν στο τέλος του αγώνα επειδή ένα φάουλ εκτός περιοχής έγινε πέναλτι, όμως πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον Ολυμπιακό είναι το μόνο που μετράει στο ντέρμπι της Λεωφόρου (4/2, 21:00), είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο. Ήρθε η ώρα για τους ποδοσφαιριστές του Κάρλος Καρβαλιάλ, να τα δώσουν όλα και στείλουν το δικό τους μήνυμα ότι θα πάνε μέχρι τέλους για το 48ο. 

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου καλούνται να προσαρμοστούν άμεσα, έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Με το ντέρμπι να πλησιάζει, ο χρόνος δεν είναι υπέρ των «ερυθρόλευκων», όμως σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η θέληση, η ψυχή και το πάθος. Αυτή τη στιγμή έχει σημασία για τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα, να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και όλοι να τα δώσουν όλα για το «διπλό».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη. Δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Αντικειμενικά, πάντα, αυτός ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τρομάξει κανέναν. Τα πάντα όμως θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο (ελπίζουμε όχι ξανά στα χαρτιά) και εκεί ο Θρύλος πρέπει να παίξει με τσαμπουκά για να πάρει τη νίκη και ό,τι στερήθηκε από το σκάνδαλο-Χουάνκαρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ