ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο A. Κούγιας καταθέτει στοιχεία για την «εγκληματική οργάνωση»

Ο A. Κούγιας καταθέτει στοιχεία για την «εγκληματική οργάνωση»

Όλα βγαίνουν στη φόρα. Ο Ολυμπιακός, μέσω του αντιπροέδρου του, Αλέξη Κούγια βγάζει στη σέντρα την «εγκληματική οργάνωση» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με καταγγελίες του. Με κατεπείγουσα κλήση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ θα παραστεί ενώπιον της τη Δευτέρα 5/2, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας, γενικά για όσα γίνονται στο παρασκήνιο και έχουν ως αποτέλεσμα να βυθίζουν στο βούρκο το λαοφιλές άθλημα.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναφερθεί, μέχρι και σε συνέντευξη Τύπου, με ονόματα και στοιχεία για τους ορισμούς των διαιτητών που, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες του, προκαθορίζουν και αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων και διαπράττουν κακουργηματικές και εγκληματικές πράξεις, προκειμένου να λυμαίνονται το ποδόσφαιρο.

Γίνεται αντιληπτό εξαιτίας της σοβαρότητας και της πληθώρας των καταγγελιών ο Αλέξης Κούγιας δεν θα παραστεί στο CAS την Τρίτη 6/5, για την εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα παραμείνει στη Αθήνα. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να βρίσκεται στη διάθεση της ΕΕΑ και να διαθέτει όποια επιπλέον στοιχεία του ζητηθούν.

Όπως έχει εξαγγείλει και ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας έχει εντολή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρήσει όλες τις καταγγελίες περί «εγκληματικής οργάνωσης» που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, με σκοπό να «καθαρίσει» το άθλημα από τα «παράσιτα» που το βυθίζουν όλο και περισσότερο και παράλληλα το απαξιώνουν στα μάτια των φιλάθλων.

Σύμφωνα με το νόμο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εκτός από τις ποινές που δύναται να επιβάλει, θα προωθήσει το πόρισμά της και στον εισαγγελέα ποινικών διώξεων, προκειμένου να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ