ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός Β': Επιστροφή στις νίκες με «λάμψη» Μπρίνιτς!

Ολυμπιακός Β': Επιστροφή στις νίκες με «λάμψη» Μπρίνιτς!

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό B, καθώς επικράτησε τoυ Γιούχτα με 3-1 στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν την ομάδα της Κρήτης στο Ρέντη και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με ένα πολύ νεανικό σύνολο με δύο 17χρονους στην ενδεκάδα πήραν άνετα το τρίποντο και πλέον βρίσκονται στην 7η θέση με 18 βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν οι Κωστούλας, Μπα (πέναλτι), Μπρίνιτς. Έχασε πέναλτι ο Μαρίνος στο 78’.

Kαρέ-Καρέ το ματς:

2’ Ο Μπα πατάει περιοχή και απειλεί τον Πρινιωτάκη, ο οποίος αποκρούει το πλασέ του.

6’ Ο Μπρίνιτς με δυνατό σουτ αναγκάζει τον Πρινιωτάκη να αποκρούσει δύσκολα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

18’ Καλή στιγμή για τον Γιούχτα.  Όμορφη ομαδική ενέργεια απ’ τους παίκτες, με τον Γελαδάρη να αφήνει την μπάλα στον Νοικοκυράκη που σουτάρει απ’ το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ την εστία.

20’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’! Ο Κωστούλας με μια ατομική ενέργεια, φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτάρει με δύναμη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

26’ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’. Ο Κόλα ανέτρεψε τον Κωστούλα στην περιοχή.

27’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’. Ο Μπα ευστοχεί απ’ τα έντεκα μέτρα και γράφει το 2-0.

33’ Ο Μπρνιτς μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή απ’ τα δεξιά, το σουτ του όμως μπλοκάρει σταθερά ο Πρινιωτάκης.

45’ Ευκαιρία για τον Γιούχτα. Ο Νοικοκυράκης με δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Ημίχρονο. Ολυμπιακός - Γιούχτας 2-0.

49’  Ο Μπρίνιτς μπαίνει με προϋποθέσεις στην περιοχή απ’ τα αριστερά πλασάρει με την μπάλα να περνάει παράλληλα εκτός.

53’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β'. Ο Μπρίνιτς μπήκε ξανά απ’ τα αριστερά και με πλασέ από πλαγιά θέση γράψει το 3-0.

74’ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Β’!, Ο Κορνηλάκης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Μαρίνος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

79' Γκολ για τον Γιούχτα. Ο Κωστανάσιος με μια εξαιρετική μπαλιά βρίσκει τον Λώλη που με πλασέ απ’ το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους.

Τέλος παιχνιδιού. Ολυμπιακός-Γιούχτας 3-1.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (78′ Τσέλιος), Σγούρης, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μπρίνιτς (78′ Πινακάς), Κωστούλας, Κεϊτά (65′ Μαρίνος), Μουζακίτης (65′ Λιάτσος), Αργυρίου.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (82′ Κίσσας), Λιποράσε (63′ Κορνιλάκης), Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75′ Βρεττός), Μπουτσάκης (63′ Κωστανάσιος), Μπρους (63′ Τσίρης), Αλεξόπουλος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ